21 Mart Haberleri

21 Mart Haberleri

Karamürsel'de Down Sendromlular Farkındalılık Sergisi Açıldı

21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık günü temalı sergi açılışı, Başak Onay ve Özel İmge Özel ve Özel Rehabilitasyon Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlendi.

Down Sendromu hastalık değildir!

Down Sendromu, vücut hücresinde fazladan bir kromozom bulunmasıyla ortaya çıkan hastalık değil, genetik bir durumdur. Birleşmiş Milletler 21 Mart’ı “Dünya Down Sendromu Günü” olarak tanımıştır.

21 Mart 2018 Çarşamba araç sahiplerine kötü haber

Araç sahiplerine kötü haber, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre bu gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş zam yapılacak. Motorinin fiyatı değişmeyecek.

Altınova-İznik Kavşağı kesimi yıl sonunda trafiğe açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4'üncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 21 Mart'ta kopan kedi yolunun yeniden imal edilip tamamlandığını belirterek, ana kablo halatlarının çekilmesine eylül ayının ilk haftasında başlanacağını, aralıkta da tabliyelerin yerleştirilmesine geçileceğini bildirdi.

MHP Kurultayına Karamürsel'den Büyük Katılım

MHP Karamürsel İlçe Orhan Kılınçsoy, Partimiz ve Karamürsel ilçe teşkilatımız olarak Kocaeli’nde çok büyük bir oranda oyumuzu arttıracağız. Buna biz canı gönülden inanıyoruz. Kocaelinin sorunlarını meclise sürekli taşıyoruz bu seçimlerden sonra halkımızın desteği ile gücümüze güç katarak bu yolda devam edeceğiz. Partimizin aday adaylığı başvuruları tamamlandı 21 Martta Ankara’da kurultay yapacağız şuan 4 otobüs ve yaklaşık 200 Kişi olarak Karamürsel’den katılacağız bu sayı her geçen gün dahada yükseliyor.