Ali K Haberleri

Ali K Haberleri

Kanyon bir anda alev topuna döndü

Karamürsel Amerikan mahallesinde korku dolu anlar. Olay gece Kayacık mahallesi İnönü caddesi, Zevkin Cafe yakınlarında meydana geldi. 22 AOB 498 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle sahil yolunun ortasında bir anda alev topuna döndü.

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Yerel seçimler yaklaşıyor, sürpriz başkanlar sahneye çıkıyor

Bölgemizde yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Karamürsel Belediyesi, Altınova Belediyesi ve Kaytazdere Belediyesi için çok sürpriz isimler kadroları ile hazırlıklara başladılar.

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

İlçenin sevilen esnafı genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarından Faruk Tobaoğlu genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kaytazdere Belediyesi Ak Partiye geçti

Yalova'nın Kaytazdere beldesi Belediye Başkanı Ali Kangal, eski Fen İşleri Müdürü Ş.D.'yi görevden almasının ardından yargıya taşıyan eski müdürün davayı kazanması sonucunda görevlendirmesinin iptal edilmesine rağmen karara uymayarak Ş.D. hakkında yeni bir görevlendirme yaptı.

Muhteşem şeflerimiz geliyor

Karamürsel MTAL’den Efecan Özgenç, Gebze Çolakoğlu MTAL’den Yağmur Kaya, Nuh Çimento MTAL’den Nehir Uğurlu, Çayırova Yapı Kredi MTAL’den İkbal Erdağ, Gölcük AKV MTAL’den Aslı Birinci ve Gebze Muallimköy MTAL’den Hilal Nur Genç workshop eğitiminde Dana Tartar-Deniz Mahsüllü Risotto-Taze Vanilyalı Krem Brule

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Hatalı kararlar veren hakime tepki gösterdi maç iptal edildi

Hakeme saldırdı, maç yarım kaldı 2.Küme E Grubu’na dahil Pazar günü Karamürsel Stadı’nda Kızderbentspor ile Karamürsel İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma 80’nci dakikada yarıda kaldı.

Deniz ile alakalı korkunç gerçekler gün yüzüne çıktı

Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara Denizi'nde görülmeye devam ediyor. Deniz suyunu tamamen kaplayan ve deniz canlılarını öldüren katman neeniyle balıkçılar sezonu erken kapattı.  

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı vefat etti

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı tedavi gördüğü, Gölcük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını kaybetti.

Karamürsel köprülü kavşakta son 100 metre

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağında 296 metrelik kapalı kesitin son 100 metresinde tünel hafriyatı kazı çalışmaları yapılıyor.

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal ve Eşi Korona virüse yakalandı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve eşi Nuray Kangal korona virüse yakalandı.

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Karamürsel’in son hali korkuttu

Karamürsel’de yetersiz tedbir ve denetimler ilçe genelinde ki, vakaların sürekli artması vatandaşları korkuttu.

Karamürsel DEVA’da büyük açılış Pazar

Ali Babacan liderliğinde kurulan, ilimizde Adem Koç liderliğinde örgütlenen DEVA Partisi, Karamürsel ilçe teşkilatı ilçemizin tanınmış ve sevilen bir ismi olan Hayrettin Karacaer tarafından

Sahipsiz Karamürsel'de sıra ağaçlarda

Karamürsel'de res ve taş ocağından sonra sıra ağaçlara geldiğini duyan vatandaşlar isyan etti. Bu kadarı'da artık çok fazla

Tahtalı yolları hala yapılmadı!

Karamürsel Tahtalı Köyündeki 20 yıl önce asfalt yol şu an toprak yol durumunda. Her sene yolu yapacağız denilerek oyalandıklarını belirten köylü halkının çoğu adeta isyan ediyor.

Kocabıçak Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Kocabıçak ailesi Anneleri merhume Adalet Kocabıçak'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Ali Kocabıçak Annesini kaybetti

Dereköy Mahallesi'nden Merhum Hüsamettin KOCABIÇAK'ın eşi, Ali, Bekir, Ahmet KOCABIÇAK ve Melahat TÜREL'in anneleri Adalet KOCABIÇAK vefat etmiştir.

KAYTAZDERE’DE MEZARLAR ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal yaptığı açıklamada;

Ali Kangal'dan Kandil ve 19 Mayıs mesajı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kadir Gecesi ve aynı güne denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

KAYTAZDERE YENİDEN DOĞUYOR

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, seçim sonrası belde halkına verdiği sözleri bir, bir tutuyor.

KORKUNÇ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel’den Altınova istikametinde 77 AAC 097 Plakalı aracı ile seyir halinde olan Taner Yılmaz geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

KAYTAZDERE’DE NELER OLUYOR

Son günlerde Kaytazdere Belediyesi ve belde halkına karşı yapılanlara halk artık yeter dedi ve tepkilerini yüksek sesle duyurmaya başladı.

ALİ KANGAL KAPI, KAPI GEZDİ ÖĞRETMENLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, öğretmenler günü münasebeti ile bir dizi etkinliğe imza attı.