Dünyaya Geldi Haberleri

Dünyaya Geldi Haberleri

İŞ ADAMI MERT VONA 5. DEFA BABA OLDU

Karamürsel'in sevilen simalarından Mert ve Neslihan Vona çiftinin dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Karamürsel'de 2017 Yılında kaç bebek dünyaya geldi

TUİK Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilere göre Kocaeli’de en fazla doğum Gebze’de oldu. 2017 yılında Gebze’de 6 bin 606 bebek dünyaya geldi.

Karamürselli iş adamı Gökhan Yönet baba oldu

Karamürselli iş adamı Gökhan Yönet baba oldu. Karamürsel'in sevilen iş adamlarından Gökhan Yönet ve eşi Bengi Yönet çiftinin ilk çocukları dün akşam, İzmit VM Medical Park hastanesinde dünyaya geldi.

Türkiye'de 152 Bin Suriyeli Bebek Dünyaya Geldi

Yapılan araştırmalara göre, 152 bin Suriyeli bebek gözlerini Türk topraklarında açtı.

Ocak Başkanı Şahin'in Çocuğu Dünyaya Geldi

Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanı Aziz Şahin, geçtiğimiz gün baba olmanın sevincini yeni doğan kızıyla yaşadı.

MURAT KARA BABA OLDU

Karamürsel'in sevilen simalarından KARDEŞ EMLAK İsimli iş yeri işletmecisi Murat ve Melis Kara çiftinin dün akşam gölcük özel konak hastanesin'de dünyalar tatlısı bir kız çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL. tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Kara Ailesi'ni tebrik eder; yaşama Merhaba diyen Melis Masal bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.

TOLGA ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU Karamürsel'in sevilen simalarından olan.Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesin'de Doç.Dr. olarak çalışan TOLGA ERDOĞAN ikinci kez bebek sevinci yaşadı. Çiftin ikinci çocukları geçtiğimiz günlerde Trabzon Medical Park Hastanesin'de dünyaya gözlerini açtı.Tolga ve Özge Erdoğan çiftinin Kerem isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL.tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Erdoğan Ailesi’ni tebrik eder; yaşama ’Merhaba’ diyen Kerem bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.