Faili Haberleri

Faili Haberleri

Buldukları define kimseye yaramadı!

Karamürsel'de yaşayan ev arkadaşlarını boğdukları iple bağlayarak dereye attılar.

Karamürsel’de ceset hala aranıyor!

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu bölgesinde faili meçhul kalmış bütün dosyaları bir, bir aydınlatmaya devam ediyor.Son olarak Karamürsel’e gömülen şahsın arama çalışmaları devam ediyor.

Karamürsel'den 25 yıl önce kaybolan hamile kadının cesedi bulundu!

Karamürsel'den 25 yıl önce kaybolan 23 yaşındaki hamile kadının öldürüldüğü ve ardından ormanlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Kahreden olayda önemli gelişme

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, bacakları ve kuyruğu kesilen yavru köpeğin ölümüyle ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Karamürsel bombacısı yakalandı

 Karamürsel Emniyet'ten nefes kesen operasyon. Geçtiğimiz günlerde sokak ortasına paket içerisinde bırakılan dinamit görünümlü düzenek olayında kısa sürede faili yakalayan

Karamürsel Emniyet ölümlü kazanın failini ortaya çıkardı

Arıza yapan aracına bakarken başka bir aracın çarpıp kaçan, ölümüne neden olan sürücü yakalandı Karamürsel’de geçtiğimiz Temmuz ayının 19’unda arıza yapan aracına bakarken çarpan ve ölümüne sebep olup olay yerinden kaçan sürücü polisin titiz takibi ve çalışması sonucu yakalandı. 19 Temmuz Pazar sabahı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta İzmir-Çeşme’den İstanbul’daki evine gitmekte olan Ersin Karakaya (24) 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yaparak emniyet şeridine çekerek aracına baktığı sırada başka bir araç tarafından çarpan ve ölümüne neden olan sürücüyü ve arabayı Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakaladı.

Karamürsel'de Kaza Yapan Ersin Karakaya, hayat mücadelesini kaybetti

Ersin Karakaya, hayat mücadelesini kaybetti Arıza yapan aracına bakmak için aracından inen ve o sırada başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralan Ersin Karakaya (24) yaşam mücadelesini kaybetti. Çarptıktan sonra plakası ve modeli alınamayan araç her yerde aranıyor.