Ferdi Gürses Haberleri

Ferdi Gürses Haberleri

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Makamda silahla tehdit olayında Karamürsel Savcılığı karar verdi

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde Karamürsel Belediyesi'nde yaşandığı iddia edilen ve Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Ferdi Gürses'in silah çıkartıp ölümle

Karamürsel'de yaşanan Ferdi Gürses davasın'da flaş gelişme

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğün'de yaşandığı iddia edilen Ferdi Gürses'in silahla tehdit olayında flaş gelişme.

Karamürsel Belediyesin'de Özel Kalem Babası Yaşında Adamı Darp Etti

Karamürsel belediyesindeki dayak olayına neden olan 750 liralık çorba faturasıymış!

İsmail Yıldırıma Bilgi Verilmedi mi ?

Karamürsel Belediyesi, olumsuz rapora karşılık insanların hayatını hiçe sayıyor Karamürsel kent konutta bu kadarı da olmaz denilecek bir olaya daha imza atıldı. Geçtiğimiz aylarda Belediyelerin belirlediği asansör bakım şirket yetkilileri Karamürsel Kent Konuttaki, asansörleri denetleyerek, kullanılmasında risk görülen asansörlere kırmızı etiketler yapıştırılmış, tespit edilen uygunsuzluklar giderilmeden asansörün kullanılması tehlikelidir yazılı raporu Karamürsel Belediyesine vermesine rağmen asansörlerin hala çalışması olabilecek bir faciaya davetiye çıkartıyor.