İddiası Haberleri

İddiası Haberleri

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de paketlendi

Kocaeli'de telefonla kendisini polis olarak tanıtan ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Karamürsel'de Kıbrıs Gazisi olan amcamızın sesi olduk diye dava açıldı

Karamürselli Kıbrıs Gazisi İhsan Sümertaş (69) isimli şahsın dolandırıldığı iddiasını gündeme getirdiğimiz için hakkımızda şikayetçi olan Zeynel Göçan isimli şahıs gazetemiz için dava açtı. Tüm dava sürecini kamu oyu ile paylaşacağız.

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Meteor düştü! Karamürsel'den görüldü

Türkiye’de dün akşam sosyal medyada gündem olan meteor düştüğü iddiası Yalova’daki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

KADIN HIRSIZLAR KARAMÜRSEL’DE YAKALANDILAR!

Karamürsel’de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla E.N. (21), Y.S. (20) ve D.C.D'yi (20) isimli 3 kadın gözaltına alındı.

Karamürsel’deki çakma savcı tutuklandı!

Karamürsel’de telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıttığı kişiyi  425 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Küçük kıza taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı

Değirmendere'de 10 yaşında ki, kız çocuğuna taciz iddiaları ortalığı ayağa kaldırdı.

Çalıyakayım derken ormanı yaktı!

Karamürsel’de, tarlasındaki çalıları tutuşturan kişi, buradan sıçrayan alevlerin ormanlık alana zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyetinden fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

Karamürsel ilçesinde, fuhuş yapıldığı iddiası üzerine ekipler tarafından operasyon düzenlendi.

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

Küçük kıza tecavüz olayında 5 tutuklama daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G. (16) adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine 7 kişi daha gözaltına alındı.

Küçük çocuğa tecavüz olayında 11 kişi tutuklandı

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslardan 11'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tecavüz sanıkları adliyeye sevk edilirken ortalık karıştı (Canlı Yayın

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslara vatandaşlar tepki göstermek amacıyla adliye önünde toplandı.

Yeni bir parti daha geliyor

AK Parti içinde bir grubun yeni bir parti kurarak yollarına devam edeceği iddiası gündemdeyken dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Kanal D ve CNN Türk satıldı iddiası! Demirören'den açıklama

T24 internet sitesi, özel olarak geçtiği haberinde Doğan Medya Grubu'nun Erdoğan Demirören'e satıldığını öne sürdü. Sitenin haberinde Doğan Medya Grubu'nu satın aldığı iddia edilen Demirören

İşte Kocaeli’nde göreve iade edilenler

Resmi Gazete'de yayımlanan 697 sayılı KHK ile "Mor Beyin" kumpası sonucu ByLock kullandıkları iddiası nedeniyle görevlerinden ihraç edilen 2 bin 168 kamu çalışanından bin 823’ü de görevlerine iade edildi.

Kaçak avcılara büyük ceza!

Kaçak avlandıkları ve ekosisteme zarar verdikleri iddiasıyla 96 kişiye 305 bin 650 TL idari para cezası kesildi.

İstanbul koordineli 9 ilde polislere FETÖ operasyonu

İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı alınan 19 eski emniyet mensubundan 12'si yakalandı.

Karamürsel'den 2 Sivil Fetö/Pyd üyesi olduğu iddiası ile alındı

Kocaeli'nde tekrar düğmeye basıldı. 2 operasyonda FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen 32’si sivil ve 20’si askeri personel olan 52 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Tartışılacak Facebook iddiası

Facebook'un ilerleyen dönemlerde insanların duygularını öğrenmek ve bu duyguları kullanmak adına kullanıcılardan izinsiz olarak kameralarına erişim sağlayacağı iddia edildi.

Karamürsel'de fuhuş yapan kadınlar sınır dışı edildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 35 yabancı uyruklu kadın fuhuş yaptığı iddiası ile

Kocaeli'de cinsel istismar davasında karar!

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 24 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Terörle mücadele etmek için sizde elinizi taşın altına koyun

Kocaeli'de sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanık, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı

Kola kamyonu şaranpole devrildi 1 Kişi yaralandı

Görgü tanıklarının iddiasına göre, Karamürsel'e bağlı Sünni Baba sokakta meydana gelen kazada  Hakan Derman (51) yönetimindeki 41 E 7396 plakalı kola yüklü kamyon,

Sözde Karamürsel'in Polis abisi serbest bırakıldı

ByLock kullandığı ve örgütün sözde “Karamürsel polis abisi” olduğu iddiasıyla yargılanan Doğan, savunmasında, hakkındaki suçlamaları reddederek