İl Di̇si̇pli̇n Kurulu Haberleri

İl Di̇si̇pli̇n Kurulu Haberleri

Yalova'da AK Partili belediye başkanına ihraç kararı

AK Parti Yalova İl Disiplin Kurulu, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan hakkında, yolsuzluk iddiaları ile ilgili dosya hazırlayarak, partiden ihracını uygun gördü.

Saadet Partililer salona sığmadı

Kocaeli'de Saadet Partisi İl Teşkilatı’nın Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu konuk ettiği kongrede İzmit Atatürk Spor Salonu tıka basa doldu taştı.

Ak Partide Temayül Sonuçları Belli Oldu

Ak Partide Temayül Sonuçları Oldu AK Parti Kocaeli Teşkilatı, genel seçimlere girecek olan 11 milletvekili adayını belirlemek için ince eleyip sık dokuyor. Vekil adayı olmak için partiye 73 aday adayı başvuru yapmış, bunlardan 67’si, 28 Şubat akşamı düzenlenen programda kendilerini tanıtmış, bir gün sonra, 1 Mart’ta ise bu isimler temayül yoklamasına tabii tutulmuştu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, mevcut milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, eski milletvekili Eyüp Ayar ile İl eski Başkanı Mahmut Civelek ise temayül yoklamasının dışında bırakılmıştı. Aday belirlemede ilk adım olan temayül yoklamasında il istişare kurulu, il ve ilçe ana kademeleri, il ve ilçe gençlik kolları, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri, belediye başkanları, il disiplin kurulu ve demokrasi heyetini oluşturan isimler oy kullanmış