Jandarma Genel Komutanlığı Haberleri

Jandarma Genel Komutanlığı Haberleri

Jandarma Genel Komutanlığı kaç kişi alacak? Hemen başvurun!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinde yer alan başvuru sayfasında, yer alan duyuruyla beraber başvuru yapacak vatandaşlar heyecanla şartları araştırmaya başladı

Şırnak'ta helikopter düştü: 13 asker şehit oldu

Şırnak'ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopter düştü. TSK, 13 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Türkiyede İlk kez yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bin 797 ekipte görevli 3 bin 933 personelin katılımıyla ülke genelindeki bin 611 noktada "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" gerçekleştiriliyor

Büyük operasyon! Bütün yolları tutuldu

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı bin 797 ekipte görevli 3 bin 933 personelin katılımıyla ülke genelindeki bin 611 noktada "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" gerçekleştiriliyor.

Kocaeli'de ihraç edilen öğretmenlerin tam listesi

OHAL kapsamındaki 686 sayılı KHK ile Milli Eğitim Bakanlığından 2 bin 585, İçişleri Bakanlığından 49, Emniyet Genel Müdürlüğünden 417, Jandarma Genel Komutanlığından 893 kişi kamu görevinden çıkarıldı.

TSK'dan ihraç Edilenler ''Tam Liste''

OHAL Kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, İçişleri Bakanlığına bağlandı, bin 684 asker Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarıldı.

Darbe girişiminin bilançosu: 90 şehit, 1563 gözaltı!

Darbe girişiminin ardından gözaltılar ve görevden uzaklaştırmalar başladı, yurt genelinde 90 kişi hayatını kaybetti. Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki askerler üniformalarını çıkararak teslim oldu.