Kardeşlik Haberleri

Kardeşlik Haberleri

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştu

Karamürselli gençler sokak iftarında buluştular. Birlikte iftar açan ilçenin gençleri dostluk ve kardeşlik mesajı verdiler.

Son dakika! Haberler AK Parti'den!

Peki bundan sonra AK Parti'de nasıl bir hava hakim olacak? İşte Başbakan'ın sözleri...

Özel Kardeşlik Spor Kulübün'den Başkan'a Ziyaret

Özel Atletizm Bölge Şampiyonası’nda 4 sporcuyla 4 madalya alan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü sporcuları Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklaması yaptı Ölü ve yaralı sayısını açıklanmıyor Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklamasını Karamürsel ADD Şube Başkanı Münteha Purut yaptı. Purut, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; ‘Başkent Ankara, tarihimizin gördüğü en büyük provokasyona sahne oldu. Demokrasi düşmanları, güçlükle ayakta duran birlik, kardeşlik ve barış ortamına tarihin en ağır darbesini indirdi. Ülkeyi bu ortama sürüklemede en büyük pay sahibi olanlar ölü ve yaralı sayısını açıklayamıyor. Doğru bilgi vermek isteyenlere de sansür uyguluyor. 97 vatandaşın öldüğü belirtiliyor 10 Ekim Cumartesi günü, Ankara’da, TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği), DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) ve TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından düzenlenen ve çok sayıda kuruluşun katıldığı “barış” mitingi kana bulandı.

Karamürsel'deki Odalar ve Kooperatiflerden 'Kardeşlik' İftarı

Karamürsel’deki Şoförler Odası, Ziraat Odası, Pazarcılar Odası, S.S 2 Nolu Karamürsel İzmit Kooperatifi, S.S. 127 Nolu Yalakdere ve Çevre Köyleri Kooperatifi, S.S. 27 Nolu Handere Karamürsel Kooperatifi, S.S. Karamürsel Otobüsçüler ve Servisçiler Kooperatifi, S.S Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve S.S. Altınova Kaytazdere Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifleri aldıkları ortak bir karar ile bu yıl ilgini düzenledikleri ‘Kardeşlik’ iftar yemeğin Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezin’de gerçekleştirildi.

Güzel Karamürsel'de Ramazan manzaraları bir başka olur.

Ramazan ayında yapılan iftarlar ayrı bir güzellik ve coşku kaynağıdır. İftarlar, hem bireysel hem ailesel hem de toplumsal açıdan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli anlardır. İftar yemeği, kardeşliğin ve samimiyetin artmasını ve olumlu duygu ve düşüncelerinin gelişmesini sağladığı Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel’de de ayrı bir güzellikle oruçlar tutularak iftar saatlerine tatlı telaşlar başlayarak kimi içli pide kimi yumurtalı pide peşine koşarken kimileride boş çay bahçelerinde gazete okuyarak, kimileri balık tutarak vakit dolduruyorlar. İşte bu tatlı koşuşturma içinde bulunan Karamürsel’den görüntüler.

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi;

Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi; ‘Şampiyon 100. Yıl M.T.A.L oldu’ Karamürsel’de kurumlar arası kardeşlik dostluk ve iletişim sağlamak amaçlı düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvaya katılan 14 takım içinde önceki gün yapılan final müsabakası sonucunda birinci Karamürsel 100.Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Atatürk Orta.Okulu, üçüncü İlçe Emniyet Müdürlüğü, dördüncü Gençlik Hizmet ve Spor İlçe Müdürlüğü takımları oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise İlçe Jandarma Komutanlığı takımı seçildi. Dereceye giren takımlara kupalarını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Asım Yağcı, Gençlik Hiz.ve Spor İlçe Müdürü Sedat Karakaş tarafından verildi.

Turnuvanın hakemlerine bir madalyayı bile çok mu gördünüz ?

Karamürsel Kaymakamlığı tarafından Kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi. Amaç ilçede birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek. Turnuva büyük coşkuyla gerçekleşen açılışla başladı. 13 takım arasında hafta içi akşamları iki maç oynanarak 20 gün sonunda Emniyet 2 takımının şampiyonluğu ile sona erdi. Final maçının ardından janjanlı tören yapılarak başarılı takımlara kupalar ve madalya verildi.

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol ve Voleybol Turnuvası Başlattı

Karamürsel’de Kaymakamlık Futbol ve Voleybol Turnuvası Başlattı Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvası başlattı. Karamürsel Kaymakamlığınca ilçede birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirmek için düzenlenen Kaymakamlık Futbol için 13 takım voleybol içinde 14 takım arasında gerçekleştirilecek turnuvaların startı verildi. Karamürsel’de 13 takımın katıldığı futbol turnuvanın ilk maçı olan Emniyet 2 ile İlçe tarım arasındaki karşılaşmanın ilk düdüğünü Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’nun yaptığı başlama vuruşu ile başladı.