Kesme Haberleri

Kesme Haberleri

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel emniyet er yada geç yakalar

Karamürsel'de gerçekleşen operasyonlarla uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel'de Acemi Kasaplar Hastaneleri doldurdu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

KARAMÜRSEL’İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK  

Karamürsel yoluna hız kesmeden devam ediyor. 1. Küme Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ligin hedefli ekiplerinden İzmit deplasmanını da kazanmayı bildi.

Karamürsel Ak Parti kan kaybetmeye başladı

Karamürsel Ak Parti’de istifalar tek, tek hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

Karamürsel'de 1 haftada 3 motosikleti çaldılar!

Karamürsel'in 3 farklı mahallesinde hırsızlar, gidon kilitlerini kırdıktan sonra demir kesme makasıyla da zincirlerini kestikleri motosikleti çalarak göz göre, göre kayıplara karıştılar.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi hız kesmeden çalışıyor

Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan yeniden refah partisi, Kocaeli genelindeki çalışmalarına devam ediyor.

Karamürsel Spor yönetimi muhteşem bir transfer yaptı

Karamürsel Spor ve yönetimi başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda Karamürselli olan başarılı isim Resep Serkan Çetintaş

Yıldırım'ın iddiaları bir bir elinde patlıyor

Karamürsel'de belediye başkanlığı seçimleri hız kesmeden devam ederken, uslup iyice bozulmaya başladı. İftiralar, hakaretler, yalanlamalar havada uçuşuyor.

YEMEN İÇİN EL ELE KESMESİ

Yemen'de yaşanan zulme dikkat çekmek ve burada haftalardır aç olan vatandaşlara destek olmak için düzenlenen kermese bütün halkımız davetlidir.

Vatandaşlardan alınacak sayaç tamir ve ayar ücretleri belirlendi

Su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri için vatandaşa ödetilecek ücret belirlendi.

Başarılı yönetici Ahmet Özen bende adayım dedi

Karamürsel Saadet Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK KADINLAR ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Karamürsel Ak Parti kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi çalışmalrına hız kesmeden devam ediyor.

GÜLSÜM EKİN HASTA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Karamürsel Ak Parti kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Acemi Kasaplar Hastaneleri Doldurdu

Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Üzerinde Bayrağımızın Ay-Yıldızını taşıyan boğa Erdoğan'a hediye edilecek

Üzerinde ay-yıldız bulunan 2 yaşındaki 'Cesur' adlı 850 kiloluk boğa, sahipleri tarafından kesilmeye kıyılamadı. Kayserili sahipleri Kesmeye kıyamadıkları boğalarını Başkan Erdoğan'a hediye edilecek.

Serpil Yılmaz hız kesmeden yola devam ediyor

Başarılı isim Serpil Yılmaz hız kesmeden yola devam ediyor.AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz 13 Ocak’ta yapılacak olan AK Parti Kadın Kolları

Uyuşturucu İçin Suça Battılar

Uyuşturucu müptelası gençler, bu illete para yetiştirebilmek için zamanla suç makinesine dönüşüyor. 17 yaşındaki G.G. 6 günde 8 taksi gasp ederken, F. K. da bonzai alabilmek için dileniyor.

Tapuda satış süreci hızlanıyor

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce, uzun ve zorlu bürokratik süreçler nedeniyle vatandaşlarda mağduriyete yol açan "veraset ve intikal vergisi" ilişiği kesme uygulamasına yönelik çalışma başlatıldı.

Karamürsel ileri musiki derneğine mutlaka uğrayın

Karamürsel'in Musiki denildiği zaman ilk akla gelen derneği hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. 14.12.2016 Çarşamba günü Derneğin kurucu eski başkanlarından

Karamürsel'de bağımlılık ile mücadele, hız kesmeden devam ediyor

Karamürsel Kaymakamlığı bünyesinde yürütülmekte olan “Bağımlılık ile Mücadele Projesi” kapsamında ilçemizdeki ortaokul, lise, üniversite okul temsilcileri

Karamürsel'de Kurban Kesme Eğitimi

Karamürsel'de Kurban Kesimi Eğitim Kursu açıldı.

Wİ-Fİ Gidiyor Yerine 100 Kat Daha Hızlı Li-Fi Geliyor

Teknoloji hız kesmeden gelişirkenhayatımıza giren tüm noktaları da değişime uğruyor. Yıllardır kablosuz bağlantıiçin kullandığımız Wi-Fi teknolojisi yerini kendinden 100 kat hızlı Li-Fi teknolojisinebırakacak gibi görünüyor. Peki Li-Fi teknolojisi nedir?

İsmail Yıldırım Büyükşehir meclis toplantısında muhalefete sitem etti

Dün gerçekleşen Büyükşehir Meclisi'nin Aralık ayı meclis oturumu esnasında İsmail Yıldırım muhalefete sitem etti. .Toplantıda Büyükşehir Belediyesinin 2016 bütçesi ve 2015 yılındaki performansı konuşulurken yoğun tartışmalar yaşandı. BÜTÇEYİ OKUYAMIYORLAR Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Rakamlarla oynayamayız. İşletmeciyim, muhalefet tarafından verilen rakamları anlamadım. 1.9 Milyar bütçesine borç alınmayacaktır. Bütçe yüzde 10 artmıştır. Belediyeler kendileriyle kıyaslanması gerekiyor. Muhalefet partileri bizlere güvenmiyor ise kendi düşüncelerine sahip belediyelerin bütçelerine bakmaları gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi nüfus ve yerleşim yeri iki katıdır” derken, CHP’li Yılmaz buranın belediyesini konuşun derken Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım “Ben sizi kesmeden dinledim şimdi siz dinlemeniz gerekiyor. Bütçeyi okuyamıyorlar. Siyaset yapmadıklarını söyleyenler siyaset yapmaktadırlar” karşılığını verdi.

Ak Gençler piknikte bir araya geldi

İlçemiz Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ekibini bu seferde Başdeğirmen Piknik alanında bir dizi etkinlik organize etti,Gerçekleştirilen etkinliğe gençlik kolları üyeleri'de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özgüneş, gençlik kolları üyeleriyle birlikte sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Başkan Özgüneş ayrıca etkinliklerin devam edeceğini söylerken ekibim ne kadar zinde ve rahat olursa başarılarımız o kadar katlanarak büyür dedi.