Lastik Haberleri

Lastik Haberleri

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

Lastik fabrikası üretime ara veriyor!

Lastik fabrikası üretime ara veriyor! Goodyear, İzmit fabrikasında üretime ara verecek. Daha önce açıklana tarih öne çekildi.

Tüpraşta büyük patlama, yaralılar arasında Karamürsellide var

Yaralılardan birinin Karamürsel Tepeköy Mahallesi'nde ikamet eden Coşkun Kızıltaş olduğu bilgisine ulaştık. Coşkun Kızıltaş'ın Derince araştırma hastanesinde tedavi altında olduğunu ve hayati tehlikesini de olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Genç kıza iş makinası çarptı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi'nde yapımı devam eden yol çalışmasında lastikli iş makinesi, yolun karşısına geçmeye çalışan

GÖLCÜK HALKI TEPKİ GÖSTERİNCE, KARAMÜRSEL'E KAYDIRILDI!

Gölcük’te halkın direnişi ile karşılaştıktan sonra iptal edilen katliam, Karamürsel sınırına yapılacak olan Rüzgar Elektrik Santrali (RES) ile yine ormanlık bir bölgede katliam yapmak için kolları sıvadı.

KARAMÜRSELLİ ESNAFDAN BOMBA İDDİA

Karamürsel’de Petlas isimli iş yerinin sahibi olan Mustafa Öksüz sosyal paylaşım sitesi facebook’tan öyle bir paylaşım yaptı ki, her kesi şaşırttı.

Vatandaşları telefonla dolandıran kişiler tekrar aramızda

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bilgilerine ulaştıkları kişinin banka hesabını ele geçirerek 115 bin lirasını aldığı iddia edilen 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Bu sabah itibariyle başladı! Artık ücret isteyecekler

Alışverişlerde kullanılan plastik poşetlerden ücret alınmasına ilişkin uygulama bu sabah itibariyle başladı.

Kış lastiği uygulamasında sürücülere ceza yağdı

Kış lastiği takma zorunluluğuna uymayan sürücülere 2 haftada 2 bin 551 adet ceza kesildi.

Karacan'ın cenazesi yarın defnedilecek!

Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan'ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip Fevziye Camii'nden kaldırılarak Bağçeşme mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacak.

Abdullah Karacan Sakarya'da başından vuruldu

Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya'da silahlı saldırıya uğradı.

Saadet Partisi’nin seçim aracına saldırı!

Saadet Partisi’nin seçim aracına kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenledi. Aracın lastikleri bıçakla kesildi.

Karamürsel Zülfü abisini kaybetti

Karamürsel'in en eski esnaflarından gariban lastikçi isimli Zülfü Odabaş yaşamını kaybetti. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Zülfü Odabaş dün akşam yaşamını kaybetti.

Abdullah Karacan’ın acı kaybı

Abdullah Karacan’ın yeğeni Nuri Peker hayatını kaybetti

Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor

14 yaşındaki kızı H.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lastik tamircisi 44 yaşındaki K.A.'nın 22.5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı.

İzmit, Goodyear işçi alıyor

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. İzmit fabrikasına geçici süreyle personel alımı yapılacak. 15 Şubat tarihinde başlayacak başvurular, 17 Şubat tarihinde sona erecek.

Uyuşturucuya büyük darbe

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince tankerde yapılan aramada, lastik içlerine gizlenmiş şekilde; Piyasa değeri

PİRELLİ İŞÇİ ARIYOR - ONLİNE BAŞVURU

Kartepe'de faaliyet gösteren Türk Pirelli Lastik fabrikası geçici işçi alıyor

Brisa İşçi Alımı Yapacak

İzmit Alikahya’da bulunan Brisa Lastik Fabrikası, bünyesinden çalıştırmak üzere geçici işçi alımı yapacak

Park Halindeki Araçların Tekerleklerini Kesildi

İzmit'de sokakta park halinde bulunan 10 aracın lastikleri kesildi.

Karamürsel sepetinin "son" ustası tarihi sepetimize sahip çıkıyor

Karamürsel sepetini "son" ustası yaşatıyor Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülaziz'e içinde kiraz götürülmesiyle üne kavuşan Karamürsel sepeti, 50 yaşındaki "son ustası" Muharrem Uzun'un gayretleriyle yaşatılıyor. Kestane köklerinden yetişen dal ve filizlerden özgün bir el işçiliğiyle yapılanKaramürsel sepeti, plastik kova ve naylon poşetler karşısında zamana direniyor.

ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERİ MUTLAKA OKUSUN CEZASI 519 LİRA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012'de yürürlüğe giren "Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik"e göre, kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecek. Kurala uymayan araçların işletmecilerine 519 lira ceza uygulanacak.

Karamürsel'de dolandırıcılıkta son yöntem

Vatandaşları dolandırmak için her yöntemi deneyen dolandırıcılar yöntemlerine bir yenisini daha ekledi. Kendilerine polis ve savcı süsü veren dolandırıcılar telefonla ulaştıkları vatandaşlara büyük bir kuyumcu soygunu gerçekleştiğini ve ellerindeki ziynet eşyalarının karşılaştırılmak üzere polis merkezine alınması gerektiğini söyleyerek dolandırıcılık yapıyor.

Karamürsel'de İş Arayanların Dikkatine 335 İşçi Alınacak

Çalışma ve İş Kurulu İl Müdürlüğü’ne (İŞKUR) eleman için başvuruda bulunan firmalar arasında Ford, Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz yer aldı. Toplam 5 firma 335 işçi talebinde bulundu İŞKUR’a eleman alımı için fabrikaların başvuruları tamamlandı. En çok işçi talebi Ford’dan geldi. 150 işçi almak için başvuruda bulunan Ford’un, önümüzdeki süreçte daha fazla işçi alımı yapacağı öğrenildi. Ford dışında Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz de işçi alımı yapacak.