Lütfü Türkkan Karamürsel Haberleri

Lütfü Türkkan Karamürsel Haberleri

Türkşen ile Türkkana’a Karamürsel’de destek sözü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında

LÜTFÜ TÜRKKAN KARAMÜRSEL'İN GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Türkkan Karamürsel'in güreşçilerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kırkpınar'ın kıdemli Başpehlivanlarından ve Karamürsel'in tanınmış ,sevilen simalarından Cino Mehmet'in hem çırağı hem de oğlu olan Yiğit Yılmaz da bundan böyle er meydanında TÜRKKAN A.Ş.'nin pehlivanı olarak güreşecek. Bu notla sosyal paylaşım sitesinde paylaşımda bulunan Türkkan bu buluşmaya vesile Karamürsel'in iş adamların büyük bir kesim tarafından tanınan Barış Sönmezer'ede teşekkür etti. YİNE GÖNÜLLERE TAHT KURDU Sürekli olarak ilçemizde özellikle güreş ve güreşçilere karşı olan sağ duyusu ile gönüllerde taht kuran Türkkan karamürsel ve güreşçiler için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve devam edeceğini bu ata sporunun ilerlemesi için maddi manevi tüm gücü ile her zaman yanlarında olacağını bildirdi.

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif Milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan bu günlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli'ni adeta arşınlayan Türkkan Karamürsel’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Türkkan esnaf turundan sonra ilçe binasında teşkilatla bir araya geldi. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra Karamürsel esnafını ziyaret etti. Sokaktaki vatandaşların yoğun tepkisini gören Türkkan Karamürsel'in kendi için çok önemli bir yeri olduğunu ve vakit buldukça bu güzel beldeye gelmekten keyif duyduğunu dile getirdi.

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan, bugünlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli’yi adeta arşınlayan Türkkan, Karamürsel’de İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile beraber önce karamürsel’de bulunan esnafları ziyaret etti esnafın sıkıntılarını dinledi.Karamürsel esnafı Türkkan’ın bu içten ve sıcak davranışlarına karşılık aynı sıcaklıkta karşılık verdi.Daha sonra Karamürsel ilçe binasında teşkilatla bir araya gelen Türkkan. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra genç yaşta sevdiklerini yalnız bırakan Osman Kaymaz’ın evine taziyeye gitti, başsağlığı dileklerini iletti.