Sayaç Haberleri

Sayaç Haberleri

Karamürsel'de Köpeklerin saldırdığı kişi hastanelik oldu

Karamürsel'de elektrik sayaçlarını okuyan sepaş personeli valide köprü mahallesinde Veli B. İsimli şahsın elektrik sayacını okuduğu esnada Bahçede bulunan köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralandığı

Kısa çalışma ödeneğinin süresi uzatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde uzatıldığını açıkladı. 

Karamürsel'de tarlası olanlar alım garantili ekim yapar mısınız?

Alım garantili ‘Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ Kocaeli’nin tüm ilçelerini kapsayacak şekilde genişletildi.

Vatandaşlardan alınacak sayaç tamir ve ayar ücretleri belirlendi

Su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri için vatandaşa ödetilecek ücret belirlendi.

İSU uyardı! Sizin de başınıza gelebilir

Kocaeli'nin yüksek kesimleri kar yağışı ve soğuk havanın etkisi altına girdi. Buna bağlı olarak donma tehlikesi olan sayaçlar için İSU vatandaşı uyardı.

Bir umuttur yaşamak, ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN PAYLAŞIN

Bu kızımızın sadece 1 ayı kaldı ama insanımıza güveniyoruz" AML teşhisi konulan 3,5 yaşındaki Güler yaşaması için ilik aranıyor 05436192540 Bir umut ol Lütfen paylaşın ve bir umut ilik bulunsun.

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.

Emekliye çifte müjde! Hem zam hem de tatil...

Milyonlarca emekli bu yaz iki farklı sevinç yaşayacak.

Kurban Bayram Namazı Saatleri Bayram Namazı Nasıl Kılınır?

Kurban Bayramını yaşayacağımız 12 eylül 2016 sabahında kılınacak olan ve bayram namazında Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlan

Elektrik Faturalarında Yeni Bir Dönem

Elektrik dağıtım şirketleri, sayaçları en az 25 en fazla 35 gün olarak belirleyecekleri dönemler içinde ve her ay bir defa okuyacak. Tüketicinin talebi halinde, tüketiciye vade farkı uygulanmaksızın taksit imkanı sağlanacak.

Elektrik faturalarına yeni uygulama

EPDK, elektrik sayaçlarının 25 ila 35 günü kapsayacak süreçte okunmasını kararlaştırdı. 3 ay üzeri tüketim dönemlerini kapsayan faturalarda vade farksız taksit

Karamürsel'de spor okulları açılıyor

Toplumun yaşadığı ve gelecekte daha çok yaşayacağı hareketsiz yaşamın getirdiği olumsuzlukları önlemek amacıyla Karamürsel Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik ücretsiz spor okulları projesi başlatıldı.

Köprü Onarılıyor Körfez Gemi Trafiğine Kapatılıyor

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde, geçtiğimiz aylarada kopan ve ‘Catwalk’ (kedi yolu) olarak bilinen halatlarının yeniden montajı nedeniyle körfez sularının gemi trafiğine kapatılacağı ve onarım yapılacağı duyuruldu. Köprüde bulunan Bağlantı halatlarının montajını yapan firma tarafından gerçekleştirilecek yeni bağlantı yolu çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs Pazar ve 4 Haziran Perşembe günleri arası, 08.00-18.00 saatlerinde Körfez, gemi giriş çıkışına kapatılacak. Kopan halat nedeniyle aksayacağı beklenen ve bitiş tarihi ileri çekilen Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaların ise yaz aylarında tamamlanması ve hizmete açılması bekleniyor.

Karamürsel'de Esnafa Siftah Parası Dağıttılar

"Karamürsel'de açık olan esnafımıza elden verdik, kapalı olanlara ise kapılarının altından içinde bir mektup ve elli kuruş bulunan zarf konuldu. Bu çalışmamız tüm esnafımızı kapsayacak şekilde devam edecektir. Bereket, matematikle hesaplanamayacak bir nimettir. Sabah namazından sonraki zaman rızıkların bolca dağıtıldığı bir zamandır. Malum esnafımızın da durumu ortadadır. Gerçekten sıkıntıdalar, dert içindeler. Bundan dolayı hem esnafımıza destek olmak amacıyla böyle bir uygulama yaptık, hem de sabah namazında dua ettik. Bundan dolayı esnaflarımıza siftah parası dağıttık."