Tavsiye Haberleri

Tavsiye Haberleri

Ziya Selçuk okulların açılışıyla ilgili kararı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu tavsiyesi ile okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime, 21 Eylül'de de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

İnce: CHP genel başkana ve MYK üyelerine ait değildir dedi

30 yıl sonra ilk defa delege olmadığını söyleyen İnce, katıldığı toplantıda, "Davet ettiler, görüşlerimi anlatacağım. Bir tavsiyem olacak arkadaşlara onu söyleyeceğim" dedi. .

Cuma günü okunması tavsiye edilen dua ve esmalar

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar şu şekilde...

Nisan Yağmurları Hayat Veriyor

Nisan yağmurları sayesinde kış boyunca en alt seviyeye inen vücudun demir miktarı, en doğal yoldan geri kazanılabilir" dedi.

LYS,ye girecek öğrencilere önemli uyarılar

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesinde, sınav esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili öğrencilere ve ailelerine tavsiyelerde bulunan

Kültür Rotaları Derneğinden Ahmet Narinoğlu'na Ziyaret

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tavsiyesi ile kurulan Kültür Rotaları Derneği’nden Berhat Onat Alan ve Avrupa Via Francigena Birliği yetkilisi

Enerji Tasarrufu İçin Hesaplı Isınma Yöntemleri

Kışın evinizde uygulayabileceğiniz basit ama hesaplı yöntemler ısıyı daha fazla muhafaza ederek tasarruf etmenizi sağlayacak.

Mutlu Olmak İstiyormusunuz ?

Arzu ettiğiniz mutluluğa bir türlü ulaşamıyormusunuz ? O zaman bu haberimizi dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz.

Gripten Korunma Yolları

Türkiye genelinde kış aylarına girdiğimiz şu günlerde Karamürsel'e de soğuklar gelmiş bulunmakta, gribe yakalanma riski de artmaya başladı. Soğuk havalar grip olmayı destekleyici en önemli etkenlerden. Tabi grip olmanın nedenleri arasında sadece soğuk hava etkeni yok. Bunun yanında hapşıran ve öksürenlere karşı da kendimizi korumalı, küçük bir yakınlaşmada (El, yüz temasları) hastalığı kapmamaya özen göstermeliyiz. İşte burada bilmeniz gereken Grip olmamak için korunmanın yolları oluyor. Gribe karşı nasıl önlem alacağınızı tam olarak öğrenirseniz, hastalığa yakalanma riskiniz önlem almayan kişilere nazaran daha düşük olacaktır.

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar :

Cuma günleri okunması tavsiye edilen dua ve esmalar : Cuma günleri okunması tavsiye edilen Esmalar: İmam-ı Gazali'ye göre Cuma günü bin kere Ya Allah diye okuyanlar evliyalar sınıfına katılırlar. Yine Cuma günü namazdan önce yüz defa “Ya Allah, Ya Hu” diyen kimsenin hayırlı dileği gerçekleşir. Cuma namazından sonra yüz defa “Ya Rahman” diyenler unutkanlıktan ve gafletten kurtuldukları gibi kalpleri de nurlanır.

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Ereğli balık halinde mezatı başlattı

Av sezonun kapanmasına yaklaşık bir hafta kala denize açılan balıkçılar, Kocaeli'deki Ereğli Balık Hali'ne ağları dolu olarak döndü -Vali Güzeloğlu: "Bereketli bir sezon olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bereketi artarak gelen bir sezon yaşarız. Tüm vatandaşlarımızı su ürünleri tüketmelerini tavsiye ediyoruz" -Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Denetçisi İlikhan: -"Ufak balıkların yağ ve un yapılması balıkçımızın geleceğini yok ediyor" Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye'nin en önemli balık satış merkezlerinden biri olan Karamürsel ilçesindeki Ereğli Balık Hali'nde mezatı başlattı.