Vakıf Haberleri

Vakıf Haberleri

Flaş dakika... Bakan açıkladı! Tüm faizini devletimiz karşılayacak...

Bakanlıktan flaş açıklama, kefilsiz ve faizsiz kredi.

İzmit TÜGVA herşey geleceğimiz gençlerimiz için

Kocaeli'nin en aktif vakıflarından TÜGVA’ İzmit'in önderliğinde gerçekleşen toplantıya,

Soygun butonu asayiş şubesini alarma geçirdi

Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren özel bir bankanın “Soygun Butonu” haber merkezinde çalınca Asayiş Şubesi bir anda alarma geçti.

Kart Aidatlarından Kurtulabilirsiniz

Türkiye’de 22 milyon kişinin 59 milyon adet kredi kartı var. Kredi kartı aidatları tüketicinin en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Ekim 2014’te yasal zemine kavuşturulan aidatlardan kurtulmak mümkün...

Karamürsel ihale ilanı

Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Camii Atik Mahallesinde bulunan ve tapunun 3 pafta, 95 ada, 1 parselinde bulunan ve Vakıflar Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Karabali Camii

Kapatılan Üniversite Öğrencilerinin Başvuru Tarihi Belli Oldu

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından KHK ile kapatılan vakıf üniversiteleri öğrencilerinin tercihleri ÖSYM tarafından 23-26 Ağustos tarihlerinde alınacak.

Kapanan FETÖ Şirketlerinden Alacağı Olanlar DİKKAT !

Darbe girişiminin ardından FETÖ ilişkisi nedeniyle kapatılan kurum ve kuruluşların mal varlığı, borçları ve yükümlülükleri Maliye ve Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkisine geçti. Bu kuruluşlardan alacaklı olanlar 60 gün içerisinde başvuracak

Öğrencilere Üzücü Haber; YÖK KARARINI VERDİ

YÖK, kapatılan vakıf üniversitelerindeki öğrencilerin üniversiteye girmiş oldukları yıl aldıkları puanla yeniden tercih yapacaklarını açıkladı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen den teşekkür ederiz

Karamürsel de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen Karamürsel Şubesi tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

Gazeteciler için Mevlid-i Şerif okundu

Karamürsel’de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen Karamürsel Şubesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.