Varmı Haberleri

Varmı Haberleri

Dikkat Meteorolojiden SAĞANAK YAĞMUR UYARISI

Dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı hava için uyardı

Resmi Gazetede Yayınlandı, Zorunlu Oluyor

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı, okullarda mecvit ve abdesthane zorunlu hale getirildi.

Türkiye'de OHAL ilan edildi, Peki OHAL Nedir ? Kurallar ?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü önemli bir açıklama yapacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Türkiye’de 3 ay süreyle OHAL ilan edildiğini duyurdu, Peki OHAL nedir?

Dikkat ! Meteoroloji Sıcaklar Konusunda Uyardı

Karamürsel'de hava sıcaklıkları yarından itibaren yeniden artmaya başlayacak. Sıcaklıklar cuma gününden itibaren 37 dereceyi görecek.

Kadınlara zorunlu askerlik müjdesi!

MSB, 'kadınlara gönüllü askerlik' konusunu çalışıyor Zorunlu askerlik sistemi üzerinde çalışma yürüten Milli Savunma Bakanlığı...

İşitme Engellilere Özel Anasınıfı Açıldı

Karamürsel Dereköy’deki Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelli Okulu bünyesinde işitme engelliler için oluşturulan özel eğitim sınıfı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?