Yattı Haberleri

Yattı Haberleri

Belediye öncü olsun! Çocuklarımız güvende olsun

Karamürsel Belediyesi’nin büyük bir tanıtım ile duyurduğu ve Koronavirüs ile mücadele için bir devrim olarak tanıtımını yattığı dezenfekte sistemini Karamürsel Belediyesi’nde kullanmaya başladı.

Sandık görevlisi paraları ne zaman ödenecek? Hangi bankadan alınacak?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim paraları hangi bankadan nasıl alınır sorusuna dair araştırmalar sürüyor. Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar?

Ticari araç yan yattı 2 yaralı

Karamürsel'de hafif ticari aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Karamürsel'de Korkunç Kaza 1 Ölü

Karamürsel D-130 karayolu kavak mevkiinde alkollü olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Ramazan K. yolun ortasında yattığı esnada Yalova istikametine gitmekte olan aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

HERŞEY SEÇİM İÇİN Mİ? 14 AY YATTI! 10 GÜNDE YAPILDI!

Aylardır boşu boşuna çürümeye bırakılan ve bir çivi çakılmayan koca belediye binası, istenince günler içerisinde hayata geçirilebiliyormuş.

Papaz Brunson, yattığı süre göz önünde bulundurularak serbest

Papaz Brunson, yattığı süre göz önünde bulundurularak serbest.

Emekliye ödemeler başladı.

İkramiyeler… Emekli Sandığına bağlı emekliler bugün maaşlarını aldı

Karamürsel'de petrolden çıkan araç kaza yaptı, yan yattı

Karamürsel'de akşam saatlerin'de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Sahilde Erkek Cesedi Bulundu

Kocaeli Darıca ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre, Feneryolu Sahili'nde kayalıkların üzerinde birinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar

Karamürsel’in çevreci adamına alkışlar

Aslan yattığı yerden Belli Olur muş güzel bir atasözü aslında ama kim ne kadar bu atasözüne uyuyor bizce çok az kişiler.

Aracını türbe yeşiline boyattı diye 208 lira ceza yedi

Karamürsel S.S. 127 Nolu Kooperatif çalışan minibüsün boyasının uygun olmadığından dolayı...

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın!

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın! Güzel Bir Atasözü vardır. ‘Aslan Yattığı Yerden Belli Olur’ demiş atalarımız ama gelin görün ki Karamürsel’den her gün yüzlerce geçiş yapan kişiler acaba bu atasözü ile Karamürsel’i ne kadar irdeler, yetkililer bu resim size ne ifade ediyor? Körfez’in incisi dediğimiz ve de Türkiye’nin en önemli karayolundan birisi olma özelliğini taşıyan D-130 karayolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayanlar tarafından bu tür kirli görüntülerle Karamürsel’in anımsanmasının, hafızalarda bu kirli görüntülerin kalmasının kendilerini son derece üzecek ve rencide edecek bu görüntü nedeniyle Karamürselliler, yetkililerden harekete geçerek bu pis görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyorlar. Yetkililer halkın sesine ve şikâyetine duyarsız kalmayın gelip geçene daha fazla rezil olmadan bu pis görüntüyü kaldırın.

Karamürsel'de korkunç kaza tır arabaları Biçti D-130 karayolunda Yan Yattı

  Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı   Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı      Edinilen bilgilere göre kaza, Karamürsel D-130 Karayolu kayacık Mahallesi İmsak Işıklarında meydana geldi. Karamürsel’den Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Zafer Cagran (57) yönetimindeki 31 AZJ 34 plakalı TIR İmsa Işıklarına geldiğinde ilk önce önündeki 34 BZ 0700 plakalı minibüse çarptı daha sonra kontrolden çıkan TIR, D-130 karayolunun ortasındaki tel bariyerleri devirerek devrildi. Devrilen Bariyerlerden bir demir karşı yönden seyir halindeki Sevinç Demir (35)  yönetimindeki özel aracın ön camından girdi.   35 Mülteci kaçtı Yaşanan kazının ardından TIR’ın çarptığı minibüste bulunan 35 Suriyeli mülteci olay yerinden kaçarken Karamürsel Emniyet güçleri tarafından 27 kişi kısa sürede yakalanırken diğer kaçan 8 mülteciyi polis her yerde ararken yakalanan mülteciler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, kazada TIR sürücüsü Mehmet Zafer Cagran, özel araç sürücüsü Gökhan Demir ve eşi Sevinç Demir (27) hafif yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen TIR nedeniyle D-130 Karayolu Yalova İstikametine kapanırken trafik tahliye yoldan verildi.

Karamürsel'de İki Araç Çarpıştı Biri Ters Döndü

Karamürsel D-130 Amiral Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kaza büyük paniğe neden oldu. Görgü tanıklarının iddialarına göre Amiral Caddesi ışıklarda bulunan döner kavşakta bir anda büyük bir ses geldiğini 41 JA 0702 Plakalı Opel Marka bir araç ile 35 Y 0306 Plakalı Lada Marka otomobilin çarpıştığını ve 41 JA 0702 Plakalı Opel marka aracın çarpışma etkisi ile yan yattığını gören vatandaşlar hemen araçtaki sürücülere yardım ettiklerini. 41JA 0702 Plakalı aracın sürücüsü Murat O. ve yanında bulunan Nermin O. olaydan yara almazken diğer araçta bulunan Metin Uysal aracından kendi imkânları ile çıkarak olay yerine gelen 112 Ambulansında tedavi gördüler. Ardından Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken kısa bir süre yol trafiğe kapalı kaldı. Olay yerine gelen çekiciler ile kaza yapan araçlar kaldırılırken. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

İstanbul emniyetine saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına bir şahsın saldırı giriminde bulunulduğu ve bir şahsın yerde yattığı belirtildi. Şahsın üzerinde bomba ihtimaline karşılık olay yerine uzman ekipler çağrıldı.