Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Karamürsel TEİAŞ kamulaştırması iptal oldu!

TEİAŞ’ın Karamürsel'de yaptığı bazı kamulaştırma işlemleri iptal edildi.

Karamürsel’den çalındı, Darıca’da bulundu

İş adamı ve müteahhit Hasan Bozdağ’a ait sandal, Karamürsel Ereğli’de sahilde deniz kenarından çalınmıştı.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Araç sürücüsü hayatını kaybett!

Karamürsel Plakalı araç İzmit'te yolcu almak için durağa yanaşan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kağıt gibi ezilen otomobilde sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken durakta bekleyen iki kişide yaralandı.

Karamürsel'de icradan satılık soğuk hava deposu

Karamürsel Ereğli'de bulunan soğuk hava deposu icradan satılıyor

Karamürsel Belediyesine ait 3 adet işyeri kiraya verilecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, Karamürsel Belediyesine ait 3 adet işyeri kiraya verilecek

Karamürsel'de korkunç olay! Vurdu mu? Vuruldu mu?

Karamürsel'de korkutan olay. Ormanlık alanda vurulmuş halde bulunan kişi jntiharmı etti? İntihar süsümü verilmek istendi?

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor    

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için Karamürsel Belediye binasına geçici seyahat kart ofisi açıyor.

Ormanlık alana Hint keneviri eken 3 zanlıdan biri tutuklandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ormanlık alana 743 kök Hint keneviri ektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Karamürsel'de korkudolu anlar!

Karamürsel'de evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Halit Can savaşlara tepki göstermek için yollara düştü

Karamürsel'den ’atıyla yollara düşen gezen Türk’ lakaplı Halit Can, savaşlara dikkat çekmek için sahil kentlerine ziyaretler gerçekleştirerek, atıyla Antalya’ya kadar gideceğini söyledi.

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel'de genç kadın kansere yenildi

Karamürsel Ereğli'de ikamet eden çevresinin sevilen isimlerinden olan Meryem Kater, pankreas rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Toplam 3095 haber.