Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Karamürsel'de ev yangını

Karamürsel'de çıkan yangında bir ev cayır cayır yandı. Ayrıntılar Karamürsel.tv

Tarihi geçmiş ürünlere dikkat !

Son kullanma tarihi geçmiş ürün satıyorlar BİM’den alınan Danone meyveli yoğurdun son kullanma tarihinin üzerinden 15 gün geçtiği görüldü.  Kentimizdeki bazı zincir marketlerde satılan ürünlerin son kullanım tarihi geçmiş oluyor.

Karamürsel Millet Bahçesi 4 ay sonra tamam

Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.  

Hükümet Konağı toz duman içinde yıkılıyor

Deprem testini geçemeyen hükümet konağı yıkıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde deprem dayanıklılık testini geçemeyen hükümet konağının yıkımına başlandı. 6 katlı binada bulunan birimler, ilçedeki boş binalara taşındı.

Yine bir kadın cinayeti!

Halıdere’de herkesin gözü önünde gencecik kadın kayım biraderi silahla vurarak öldürdü.

Büyükşehir’den Ereğli Mahallesi’ne yeni yan yol

Büyükşehir’den Ereğli Mahallesi’ne yeni yan yol Büyükşehir, Karamürsel Ereğli Mahallesi Yavuz Sokak’ta D-100 Karayolu’na paralel 1.400 metre uzunluğunda yeni yan yol yapıyor. 

Turgut Taşçı'nın yiğitleri zirveyi bırakmıyor

2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.      

Karamürsel kaza kurbanı 3 evladını gözyaşlarıyla uğurladı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 genç arkadaş Ayşe Gül Yılmaz (24), Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) son yolculuklarına gözyaşları arasında uğurlandı.

Karamürsel halkı ormanlarını talan ettirmedi!

Karamürsel'e yapılacak taş ocağı ve orman katliamına mahkeme engeli. Bursa'ya yapılacak olan Karadere ve Kınalı Barajları'nın inşaatında kullanılmak üzere Karamürsel'de yapılacak olan taş ocağını mahkeme iptal etti.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri yine şov yaptı

Karamürselli basketbolcular Daçka’yı uzatmada yendi Türkiye Erkekler Basketbol 2.Lig’de yer alan Karamürsel Gençlikspor, 5.hafta maçında sahasında Ege Üniversitesi Daçkaspor’u konuk etti.

Karamürsel Belediyesi 40 bin liraya arsa kiraya verecek!

Mülkiyeti Karamürsel Belediyesi’ne ait 8 adet işyeri, 1 adet tarla 20 Aralık 2022 tarihinde kiraya verilmek üzere 2886 sayılı yaranın

Karamürsel'de icradan satılık tarla !

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bulunan 14 bin 661 m² tarla mahkemeden satılıyor

Avukata silahla saldıran kişiler mahkemeye çıktı

Karamürsel'de avukata silahlı saldırı düzenleyen kişiler yakalanarak tutuklanmıştı. Bu gün görülen mahkemede

Beşiktaşlı dernekler Karamürsel'de toplandı

Kartal Bakışı Platformu tarafından düzenlenen Büyük Beşiktaş projeleri kapsamında, siyah- beyazlıların eski yöneticilerinden Avukat Levent Erdoğan ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Karamürsel ve Gölcük elektrik kesintisi ile haftaya başlayacak

Karamürsel ve Gölcük genelinde bir çok mahalle yeni haftaya elektrik kesintisi ile başlayacak. İşte kesinti yaşanacak mahalleler.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Toplam 3095 haber.