Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Sosyal medyada tehdit mesajları havada uçuşuyor

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü olayda üzerlerine kesici ve delici aletler alarak gelen bir grup

Karamürsel'de çevre katliamı! Ölen balıklar kıyaya vurdu!

Karamürsel'de yaşanan çevre felaketine vatandaşlar tepki gösterdi. Kıyıya vuran balıkları gören vatandaşlar yetkililere seslenerek acil bir şekilde önlem alınmasını istedi.

Karamürsel'de işlenen cinayete müebbet hapis

Karamürsel'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla başından vurarak öldüren Osman Akbaş (75) müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel 41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun

41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun. Karamürsel Anaokulu öğrencileri, ‘Orman Haftası’ için düzenledikleri etkinlikte hazırladıkları bir dizi gösterilerinin ardından okullarının arka bahçesine fidan dikerek haftayı kutladı.  

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu. Karamürsel'de uzun bir süre görev yapan ve ilçe genelinde samimiyeti ve çalışkanlığı nedeni ile çok sevilen, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez ilçesine atanan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, üçüncü kez baba oldu.

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Karamürsel'de icradan halk otobüsü satılık!

Kocaeli'de son günlerde halk otobüslerinin peş peşe icralık olması dikkat çekiyor. Bu kez Karamürsel'de bir halk otobüsü icradan satışa çıkartıldı.

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

Bilgütay Bağdat ADD Başkanı seçildi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı görevini 12 yıldır büyük bir özveri ve başarılar ile sürdüren Münteha Purut yapılan seçim ile Karamürsel'in sevilen simalarından Bilgütay Bağdatlı'nın seçilmesi ile bayrağı devretti.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

2023 işte Ramazan pide fiyatları

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı geride kaldı. KESOB Toplantı Salonu’ndaki yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Fırıncılar Odası 2023 yılı ramazan pidesi fiyat

Mahalle afet gönüllülerine seminer verildi

Kılavuz Arama Kurtarma Derneğince, Karamürsel'de Mahalle Afet Gönüllüleri'ne (MAG) yönelik seminer düzenlendi.

Küçük çocuk metrelerce yüksekten aşağı düştü

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Olay Ereğli Mahallesi Işıltı sokak No:30 adresinde meydana geldi.

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi    

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler, trafik cezaları, askerlik ve otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitte ödenebilecek.   

Uyarılar sonrası gelen fırtına etkili oldu

Dün akşam saatlerinden itibaren bölgemiz genelinde yapılan şiddetli rüzgar etkili oldu. 4 Temmuz Mahallesi plaj yolunda Karamürsel Denizcilik Fakültesi

Toplam 3085 haber.