Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Karamürsel'de dubleks daire icradan satılık

Karamürsel'de 3+1 dubleks daire 1 milyon 166 bin 934 TL muhammen bedelle icradan satışa çıkarıldı.

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Amerikan mahallesinde korkutan yangın

Karamürsel Kayacık Mahallesi Karanfil sokak üzerinde çıkan yangın panik yarattı.

İstem Hukuk ve Av. Emir Özboğan için şikayet yağdı

Körfez, Şht. Rafet Karacan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren İstem Hukuk Bürosu, sahibi Av. Emir Özboğan iddialara göre yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu.

Coğrafi İşaret Alan Ürünlere Yenileri Eklendi

Karamürsel'deki "coğrafi işaret" alan ürünler, Karamürsel Sepeti ve Nüzhetiye Bebeği / Döşeme Bebeği bulunuyor.

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

Acı haber şehit askerlerimiz var!

Şırnak-Uludere kara yolu, Balveren beldesi mevkinde askeri personel taşıyan bir otobüs şarampole devrildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, 44 asker ve bir otobüs şoförü yaralandı. Kontrolden çıkan 73 FE 108 plakalı otobüsün şarampole devrildiği belirtildi.

Muhtar Osman Günaydın'ın acı kaybı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Muhtarı Osman Günaydın'ın eşi Hülya Günaydın vefat etti. Hülya Günaydın' ın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde kılınan Cuma namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Cinayetten aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Kasten adam öldürmek suçundan dolayı 12 yıl 6 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası alan hükümlü Karamürsel'de yapılan başarılı operasyonla yakalandı.

Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alacak! İşte detaylar

22 bin 43 personel alımı için başvuruların 25 Nisan ile 11 Mayıs arasında yapılacak.

Dev proje Karamürsel'de başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ay başında sosyal medya hesabından bilgi vermişti. 368 milyon lira bedelli dev projede sözleşme imzalandı    

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Devlet memuru kiralık ev bulamıyor!

Karamürsel'de ailesi ile kiralık daire arayan ve devlet memuru olarak çalışan bir vatandaşın isyanı, bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Kocaeli genelinde bayramda ulaşım 3 gün ücretsiz

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek  

Yılanlar kış uykusundan erken uyandı!

Karamürsel ilçesinde çekilen fotoğraflarda 1 metre boyundaki yılanların yeşillik alanlarda gezindikleri görüldü.

Özel Kalemden itina ile devret memuru yapılır

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden devlet memurluğuna geçen eski belediye başkanı Ali Toltar, daha sonra ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde memurluktan istifa edip

Karamürsel'in önde gelenleri araya girdi sükunet sağlandı

Karamürsel genelinde son günlerde yaşanan olaylara sonunda nokta koyuldu. İlçe genelinde her geçen gün büyüyen olaylar sonrası ilçenin önde gelenlerinin araya girmesi ile sükûnet sağlandı ve olaylar son buldu.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Toplam 3085 haber.