Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Karamürsel genelinde 37 kişi bogulmaktan kurtarıldı

Karamürsel genelinde 9 günlük bayram tatilinde 37 kişi ekipler tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Ortalık karıstı! Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına cevirdi

Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına çevirdi. Akşam saatlerinde ev basıp Türklere saldıran Suriyeli gurup Kocaeli genelinde adeta terör estiriyor.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Karamürsel'de Acemi Kasaplar Hastaneleri doldurdu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Kocaeli geneli için meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji'den bayramda Kocaeli için yağış uyarısı Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde arife ve Kurban Bayramı'nın 2. günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

AMATEM ve ÇEMATEM AÇILIYOR

Madde bağımlılarının tedavisi için büyük öneme sahip olan AMATEM ve ÇEMATEM’in Kocaeli’de yapılan iki binası 4 yıllık çalışmanın ardından açılışa hazırlanıyor.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Ekmek zammı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı.

Karamürsel'de dev gölet için 3.ihale

Devlet Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü bir kez daha açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve kararını verdi. İşte detaylar.  

Karamürsel'de vatandaşın Türk Telekom tepkisi!

Karamürsel'de vatandaşlar Türk Telekom internet bağlantısının olmaması ve yaklaşık 2 gündür bu problem yaşadıklarını dile getirdi.

Şeref Çiloğlu'ndan iyi haber geldi

Yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda olan Çiloğlu'nun durumunun iyiye gittiği ve verilen ilaçların azaltılarak uyandırılmaya başlatılacağı bildirildi. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve efendi kişiliği nedeni ile sevilen Çiloğlu için çok sayıda kişi dua ederken, biran önce eski sağlığına kavuşması ümit ediliyor. 

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın en yakın çalışma arkadaşlarından Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi.

Üç eve giren hırsız sonunda yakalandı

Karamürsel'de üç eve giren hırsız sonunda yakayı eleverdiği.

Toplam 3082 haber.