Yaşam

Yaşam Haberleri

Çiftçilere 16 bin meyve fidanı

Çiftçilere 16 bin meyve fidanı Büyükşehir Belediyesi, çiftçiye 17 farklı türde 16 bin meyve fidanı dağıtıyor. Fidanlar çiftçilere sertifikalarıyla birlikte takdim ediliyor.

Nemci Altındeğer hiç yalnız kalmıyor

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Gücer İş Merkezi’nde bulunan Bal Arası adlı dükkanda; bal, polen, arısütü, özel karışımlar, kestane, çam, çiçek, petek, keçiboynuzu balları, propolis, balmumu, pekmez ve tahin çeşitlerinin satışını yapan Nemci Altındeğer hiç yalnız kalmıyor. Hemen hemen her gün ziyaretine gelen konuklarıyla sohbet edip geçmiş yılları anan Necmi Altıneğer’in bu defa konuğu Kırkpınar güreşlerinin altın kemer sahibi Aydın Demir oldu. Birlikte çay içen ve koyu bir sohbete koyulan ikili, geç saatlere kadar eski güreşlerden bahsetti.

İşte doğalgaz faturasını düşürmenin yolları

İşte doğalgaz faturasını düşürmenin yolları. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nün yayınlanan 'Isıtma ve Yalıtım' raporunda evde alınması gereken önlemler neler? İşte doğalgazdan yüzde 70 tasarruf etmenin yolları...

Genç, Shelle müdür oldu

Karamürsel’in tanınmış isimlerinden Terzi Nihat Genç’in oğlu Engin Genç, Karamürsel çıkışında bulunan Shell istasyonuna müdür oldu.

Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na rekor başvuru

Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na rekor başvuru 2015 Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karamürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu’na 220 başvuru oldu

“Doğal ve Kültürel Miras” çok beğenildi

“Doğal ve Kültürel Miras” çok beğenildi

Aile hekimleri 12 Aralık’ta iş bırakıyor

Aile hekimleri 12 Aralık’ta iş bırakıyor

İLÇEMİZDE ULAŞIMA BÜYÜK İNDİRİM

KARAMÜRSEL DE ULAŞIMA BÜYÜK İNDİRİM

Toplam 540 haber.