Traktör Şarampole Devrildi: Sürücü Yaralandı

Karamürsel ilçesinde Hayriye Mahallesi'nde meydana gelen traktör kazasında, sürücü E.D. (62) yaralandı. 34 JİF 723 plakalı traktörü ile tarlasını sürerken kontrolünü kaybeden E.D., traktörün şarampole devrilmesi sonucu yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel'de Traktör Şarampole Devrildi: Sürücü Yaralandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Hayriye Mahallesi'nde meydana gelen traktör kazasında, sürücü E.D. (62) yaralandı. 34 JİF 723 plakalı traktörü ile tarlasını sürerken kontrolünü kaybeden E.D., traktörün şarampole devrilmesi sonucu yaralandı.

Kaza ve Kurtarma Çalışmaları

Kazanın ardından bölgeye hızla sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleyi yapan sağlık personeli, yaralı sürücüyü Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. E.D.'nin sağlık durumuyla ilgili henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Olayın Detayları

Kazanın tarla sürme çalışmaları sırasında meydana geldiği belirtildi. Traktörün kontrolünü kaybeden sürücü, aracın şarampole devrilmesiyle ciddi şekilde yaralandı. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında traktörün şarampolden çıkarılması için çalışmalar başlatıldı.

Güvenlik ve Sağlık Önlemleri

Jandarma ekipleri, olayın gerçekleştiği bölgede güvenlik önlemleri aldı ve kazayla ilgili soruşturma başlattı. Sağlık ekipleri, E.D.'nin durumunu yakından takip ederken, kazanın nedenine ilişkin araştırmalar sürüyor.

Karamürsel'de yaşanan bu üzücü kazanın ardından, tarla sürme ve traktör kullanma sırasında güvenlik önlemlerinin önemine bir kez daha dikkat çekildi. Traktör sürücülerinin dikkatli olmaları ve güvenlik kurallarına uymaları gerektiği vurgulandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN