Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Tahir Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AKP Karamürsel ve Gölcük İlçe istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, İlçe Belediye Başkanları İsmail Yıldırım ve Ali Yıldırım Sezer'in yanı sıra Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Mesut Çetinkaya da hazır bulundu. İlçe Başkanları Mecit Erdoğan ve Kemal Yavuz da toplantıda yer aldı.

Başkan Büyükakın, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türk siyasetine kazandırdığı önemli bir geleneğin olan istişarenin bir vefa hareketi olduğunu vurguladı. 2001'den bugüne kadar her seviyede sorumluluk alan dava ve yol arkadaşlarıyla şehri el birliğiyle kalkındırmaya devam edeceklerini belirtti.

Belediye Başkanlığının bir sevda işi olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, hemşerilerinin dualarını almak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Büyükakın, partilerine hizmet etmiş büyükler ve kardeşlerle bir araya gelerek her fırsatta fikir alışverişinde bulunduklarını ve bu durumun kendilerini daha güçlü kıldığını dile getirdi.

Karamürsel'de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde de konuşan Başkan Büyükakın, "Esnaflarımızın desteğiyle şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız. Hizmet işi sevda ve aşk gerektirir. Biz şehrimize sevdalıyız. Bir kez daha Karamürsel'in güleryüzlü esnafına bize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz. Birlikte daha güzel günler bizi bekliyor" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hamit | 08 Şubat 2024 17:28

    Sayın başkan Karamürsel aday seçiminde tehdide ve şantajı boyun eğdiririz 20 yıllık bir AK partili olarak üzgünüm ve artık size oy yok

BUNLARA DA BAKIN