Demirci, yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Altınova İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olan Samet Demirci, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Altınova İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olan Samet Demirci, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor. Altınova ilçesinde gerçekleştirdiği çalışmalar sayesinde kısa sürede tanınan genç siyasetçi, seçim çalışmalarına esnaf ve pazar ziyaretleriyle devam ediyor.

Demirci, Altınova İlçesi'nin Kaytazdere beldesinde de seçim çalışmalarını sürdürdü. Burada, CHP'nin Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil ve CHP Belde Başkanı Mehmet Demiröz'ü ziyaret ederek, seçim sürecine katkı sağladı. Ayrıca, seçim çalışmalarını Subaşı beldesinde de sürdüren Demirci, değişen ve gelişen çağın her köy için önemini vurguladı.

CHP İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığını ilan eden Samet Demirci, Altınova ilçesinin köylerindeki toplumsal, ekonomik, sosyal, tarım, hayvancılık, sağlık ve kültürel konuları yakından takip ettiğini belirtti. Demirci, "Gerçekleşecek olan yerel seçimlerde İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığımı gerçekleştirdim.

Partimin de desteğiyle, ilçemizin köylerine yönelik gerekli yatırım ve hizmetleri var gücümüzle gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. Genç siyasetçinin bu çalışmaları, Altınova ilçesindeki yerel siyasette önemli bir rol oynaması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN