Doğan Çitil'in adaylığı resmen açıklandı

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı kesinleşti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı kesinleşti.


 

DOĞAN ÇİTİL'İN İLK AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkanı olarak ismi açıklanan Doğan Çitil'in ilk açıklaması şu şekilde "Kaytazdere Belediye Başkanlığı Adaylığımı açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ve Parti Meclis Üyelerine ; Yalova Milletvekilimiz Sn. Tahsin Becan’a ; Yalova İl Başkanımız Sn. Erdem Doğancı ve yönetimine ; Altınova İlçe Başkanımız Sn. Cemalettin Kılıç ve yönetimine ; Kaytazdere Belde Başkanımız Sn. Mehmet Demiröz ve yönetimine ; Kaytazdereli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Adaylığımın Kaytazdere’mize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Saffet Gülnar | 22 Aralık 2023 18:20

    Bende sayın doğan kardeşime hayırlı olmasını diliyorum elimizden gelenin fazlasını yapacağız inşallah

BUNLARA DA BAKIN