Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel'de Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde dört ay önce göreve başlayan Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Cazker, ilçe halkı tarafından büyük takdir topluyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Cazker, Tuzluca Devlet Hastanesi'nde zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra, Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamlayarak Karamürsel Devlet Hastanesi'nde görevine başladı.

Karamürsel Devlet Hastanesi, Karamürsel ilçesi halkının yanı sıra Kaytazdere ve çoğunlukla Altınova bölgesinden gelen hastalar nedeniyle yoğun bir dönem yaşıyor. Hastanede yaşanan aşırı yoğunluk, bölge halkının hastanede sıra bulma ve muayene olma konusunda zorluklar yaşamasına sebep oluyor. Buna rağmen, doktorlar ve sağlık çalışanları, yaklaşık 1600 hastayı günlük olarak geri çevirmemek için olağanüstü çaba gösteriyorlar.

Bu durum, Dr. Cazker ve meslektaşlarının fedakarlığı ve profesyonelliği sayesinde, Karamürsel halkı tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Dr. Cazker'in uzmanlık alanındaki başarısı ve hastane personelinin gösterdiği üstün çaba, sağlık sektöründe örnek bir durum olarak görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Admin | 08 Ocak 2024 15:14

    Merhaba, Veysi bey. Bir kesimin mağduriyetinin olduğu gibi bir kesimin de memnuniyetini aynı seviyede gündeme taşıdığımız için bu denli çok okunuyor ve takip ediliyoruz.

  • Veysi | 08 Ocak 2024 13:55

    İki gün önce yapılan haber ile ne kadar tezat.

BUNLARA DA BAKIN