Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle soğuk havalarda saatlerce süren elektrik kesintileri, ilçe halkını oldukça rahatsız etmekte.

SEDAŞ'ın artan elektrik faturaları, kayıp kaçak bedelleri gibi ek ücretlere rağmen kısıtlı personel ile hizmet vermesi, hizmet kalitesini düşürüyor. Yetersiz ekipler nedeniyle yıllardır süregelen bu sorunlar çözüme kavuşamazken, siyasetçilerin de konuya ilgisiz kalması dikkat çekiyor.

Son olarak dün gece, Çiftlik Caddesi ve Kırk Merdiven bölgesindeki birçok hane, saatlerce elektriksiz kaldı. Hastası olan, küçük çocuklu veya yatalak hastalara makina desteği gereken aileler, bu durumdan oldukça mağdur.

Vatandaşlar, SEDAŞ'a acil olarak yeterli personel ve araç gönderilmesi, alınan ücretlerin karşılığının verilmesi çağrısında bulunuyor. Bu sorunun çözülmemesi, ilçe halkının günlük yaşamını olumsuz etkiliyor ve mağduriyetler artıyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Mağdur Vatandaş | 15 Ocak 2024 01:20

    Tamam kesinti arada olur , uzun ve sık olmamak şartıyla ama birkaç defa üst üste gidip gelen elekrikten çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon ve buzdolabı motoru bozulan tek ben miyim bu Karamürsel de. Verdiği zarar yetti artık. Bir de aynı binada üç beş kisinin de aynı nedenle bozulması lazımmış telafi için. Kendilerini ne de güzel garantiye almışlar. Olan hep vatandaşa hep garibana, yoksula maalesef...

BUNLARA DA BAKIN