24 Haziran Seçimleri Haberleri

24 Haziran Seçimleri Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bombalı saldırı yapacaklardı!

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan saat '15.07'de suikast planlandığını iddia etti. Ramoğlu, suikast planını 12 ülkenin yaptığını ileri sürdü.

Parçalanan pankartı iğne iplikle dikti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri kapsamında kentin birçok noktasına afiş ve pankart astı. Saldırıya uğrayan bu afiş ve pankartları dikmeye çalışan bir kadın dikkat çekti.

AYM'den kritik karar çıktı! Seçim iptal edildi mi?

ANAYASA Mahkemesi, CHP'nin ittifak yasasındaki seçim güvenliğine ilişkin maddelerle ilgili iptal talebini oy çokluğuyla reddetti.

CHP milletvekili aday listesi kimler var?

CHP milletvekili aday listesi açıklandı. CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde 600 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından CHP’nin milletvekili adayları belli oldu.

SP’li Bıyıklı'dan Karamürsel ziyareti

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala saha çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi’nin milletvekili aday adaylayı İbrahim Bıyıklı'dan Karamürsel ziyareti.

Eski kimlikler ile oy kullanılabilecek mi?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, 24 Haziran seçimlerinde 10 yıldan eski nüfus cüzdanlarıyla oy kullanılamayacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.