Ak Parti Teşkilat Haberleri

Ak Parti Teşkilat Haberleri

İsmail Yıldırım'a gider ayak soğuk duş!

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış

İsmail Yıldırım yine gündem yaratmaya çalışıyor

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda gündeme sık, sık AK Parti ilçe başkanı ve onun üzerinden AK Parti teşkilatına verdiği göz dağları ile gündem yaratmaya çalışıyordu.

Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Bünyamin Doğruer sürgün yedi!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve Karamürsel AK Parti teşkilatında uzun bir dönem görev yapan, son seçimlerde AK Parti Millet Vekilliği için aday adayı olmuş olan Bünyamin Doğruer

Karamürsel AK Parti'den Ankara çıkarması

Kocaeli AK Parti teşkilatı geçtiğimiz yıllarda seçimlerde halka verdikleri vaatleri yerine getirmek için kolları sıvadı.

AK Parti Teşkilatın'dan SP ilçe başkanına hayırlı olsun ziyareti

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SP Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ak Parti teşkilatı referandumu anlattı

Ak Parti İlçe Teşkilatı ve İsmail Yıldırım başkanlık referandumu için kolları sıvadı. Karamürsel, Tepeköy mahallesinde vatandaşlar ile

Ak Parti düğmeye bastı. Temizlik başlıyor

AK Parti Teşkilat Başkanı Ataş: FETÖ ile irtibatı 100 il ve ilçe yöneticisini tespit ettik ve bu isimlerin istifasını istedik.

Yıldırım'dan Yenikapı Genelgesi

Başbakan Yıldırım, AK Parti teşkilatına Yenikapı'da yapılacak, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne ilişkin genelge gönderdi.

Karamürsel Ak Parti Teşkilatı Srebrenitsa Soykırımının 21. Yılı Basın Toplantısı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, “Srebrenitsa tüm İslam alemi ve insanlığın her an bakarak tefekkür etmesi ve ders çıkarması gereken, tuvali henüz kurumamış mavi bir tablo olarak karşımızda durmaktadır.” dedi.

AKP Karamürsel Teşkilat Eğitimlerine Katılacak

Ak Parti Teşkilat Akademisi 2016 Eğitim programı yarın Karamürsel ve Kartepe ilçe teşkilatlarının katılımıyla başlıyor.

Bayırbucak Türkmenlerine Bir TIR, Yardım Dualarla Uğurlandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel İlçesinde de Ak Parti teşkilatı tarafından başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasında toplanan malzemeler dualarla gönderildi.

İsmail Yıldırım ve Karamürsel Ak Parti teşkilatı açılışa katıldılar

Bu gün yapılan açılış ile Mehmet İpşiroğlu'nun sahibi olduğu Beyaz Yalı Cafe Restaurant, resmi olarak hizmete girdi. Restoranın açılışına; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, AKP milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceylan , Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan restoran sahibi Mehmet İpşiroğlu, bu günde yanlarında olan herkese teşekkür etti.