Akpınar Mahallesi Haberleri

Akpınar Mahallesi Haberleri

Murat Karaca bu gün defnedilecek

Akpınar mahallesinden Osman KARACA'nın oğlu, İsmet KARACA'nın kardeşi, Fedai ve Dursun KARACA'nın yeğeni, Selma KARACA'nın eşi, Emirhan, Aziz, Batuhan ve Ezel KARACA'nın babaları Murat KARACA vefat etmiştir.

Karamürsel'de ev cayır, cayır yangını

Karamürsel’de bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri gidene kadar cayır, cayır yandı.

Karamürsel'de üzerine çatı uçan bir kişi ağır yaralandı

Lodos, yaptığı çatıyı kafasına düşürdü! Karamürsel’i etkisi altına alan lodos korkuttu. Kendine ait ağırın çatısını yapan Mehmet Ç.’nin kafasına çatı uçtu. Karamürsel Akpınar Mahallesinde ağırın çatısını onaran Mehmet Ç.’nin (66) kafasına aniden çıkan rüzgarın etkisiyle çatı uçtu. Çevredekilerin yardımıyla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Ç. buradan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi. Mehmet Ç.’nin hayati tehlikesi olmadığı belirtilirken Mehmet Ç., bir süre müşahede altında bekletilmek üzere hastaneye yatırıldı.

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu Karamürsel Akpınar Mahallesinde meydana gelen yangında 1 ev, 1 ahır ve 1 samanlık kül oldu. 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Karamürsel’e bağlı Akpınar mahallesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet Çiloğlu’na ait olan 1 ev çıkan yangında kül oldu. Evle birlikte 1 ahır ve 1 samanlıkta küle dönerken ahırda bulunan 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Çıkan yangında, evle birlikte eşyalarda küle dönerken kurtarılamayan hayvanlar da telef oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken geriye enkaz yığını kaldı.

Akpınar’da Cami var, Cemaat var, İmam yok!

Karamürsel’de Cami var, Cemaat var, İmam yok! Karamürsel Akpınar Mahallesinde cami var, cemaat var, imam için lojman var, imam yok.