Amorti Haberleri

Amorti Haberleri

Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi bugün saat kaçta başlayacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bu akşam yapılacak, büyük ikramiye sahibini bulacak. Peki çekiliş saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları 2018 sorgulama ekranı

Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama motoru, büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı. 61 milyonluk ikramiyenin yanı sıra, 10 ve 5 milyon liralık ikramiyeleri de merak eden bilet sahipleri, bir yılbaşı klasiği olan tam ve sıralı listelerin öncesinde 2018 Milli Piyango bilet sorgulama ekranını kullanacak. Peki, amorti ve son iki rakamına göre kazandıran numaralar hangileri oldu? İşte, Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama motoru...

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.