Anket Haberleri

Anket Haberleri

Kocaeli Ak Parti için Pazartesi büyük gün!

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Aday Listeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayına Sunulacak

Karamürsel Tv 'den 2024 yerel seçim anketi

Karamürsel Tv 'den yerel seçim anketi: En dezavantajlı konumda İYİ Parti var  

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.

Kocaeli genelinde hem öğretmen hem öğrenci mağdur

Uzaktan eğitim ile ilgili 8 ilçede 493 üye katılımıyla anket düzenleyen Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Emine Çalık bugün düzenlediği basın açıklamasıyla çarpıcı sonuçları kamuoyu ile paylaştı.

Yıldırım'ın iddiaları bir bir elinde patlıyor

Karamürsel'de belediye başkanlığı seçimleri hız kesmeden devam ederken, uslup iyice bozulmaya başladı. İftiralar, hakaretler, yalanlamalar havada uçuşuyor.

Saadet Karamürsel'de anket yaptırdı.Rüşvet ve yolsuzluk var!

Saadet Partisi Karamürsel’de anket yaptırdı. Vatandaşa “Karamürsel Belediyesi’nde israf, yolsuzluk ve rüşvetin olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.

Başkanlığı ile değil olaylarla hep gündem oldu!

Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olan Karamürsel’in belediye başkanı İsmail Yıldırım, başkanlığı döneminde belediye başkanlığından çok olaylarla gündeme geldi.

Karamürsel’de ilk defa tarafsız bir anket yapıldı ve yüzlerce kişi katıldı!

Karamürsel'de son zamanların en bomba anketi yapıldı.

Anketler kötü çıkınca Yıldırım sokaklara indi!

Karamürsel'de 2 haftadır sabahları evinden işine yürüyerek giden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı gören esnaf ve vatandaşlar şaşkın.

İsmail Yıldırım anketi sona erdi

Karamürsel'de 3 dönemdir ilçede belediye başkanlığı yapan İsmail Yıldırım'ın seçildiği günden bu yana vaat edip yaptığı projeleri halka sorduk.

Kocaeli 81 İl içinde 4. Oldu

ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankette, en başarılı belediye başkanları seçildi.

Karamürsel'de Recep Demirel ismini yüz kişiye sorduk

Gazetemiz Karamürsel'in çeşitli yerlerin'de yapmış olduğu anketler ile ilçede ses getirmeye devam ediyor.

Vali Güzeloğlu'undan son dakika açıklaması

Referandum öncesi Kocaeli’de alınacak güvenlik önlemlerine dair açıklama yapan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Sandık bölgelerinde 2 bin 848 güvenlik personelimiz görev alacaktır” dedi

Avrasya Tüneli'nin ismi için büyük yarış

Kamuoyunda Avrasya Tüneli olarak bilinen projenin ismi için Ulaştırma Bakanlığı'nın açtığı anket büyük ilgi görüyor.

İnanilmaz darbe anketi

15 Temmuz darbe girişimi karşısında milletin verdiği tepkiyi konu alan ankete göre, Milli mutabakata destek yüzde 90.1 , FETÖ yaptı diyenler yüzde 88.2 , Gözaltıları haklı bulanlar yüzde 91.9

Freni patlayan otomobil takla atarak durabildi, 1 kişi yaralandı

Freni patlayan otomobil takla atarak durabildi, 1 kişi yaralandı Karamürsel’de freni patlayan otomobil, banketlere vurarak takla attı. 1 kişi yaralandı. Karamürsel 4 Temmuz mahallesi yeni mezarlık yolu 101 cadde üzerinde 41 LF 932 plakalı Serkan G. (40) yönetiminde otomobil rampa aşağı inerken frenin patlaması sonucu ilk önce yolun etrafındaki banketlere çarptı daha sonra takla atarak durabildi. Kazada otomobilde tek başına olan sürücü Serkan. G. 112 ekipleri tarafından Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılırken Serkan. G.’nin kazayı hafif yaralı olarak atlattığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaymakamlıktan 21 Noktada 'Vatandaş Memnuniyeti Anketi'

Ahmet Narinoğlu, gazetecilere yaptığı konuşmada, 21 birimde kamu hizmetlerinin etkiliğini ölçmek amacıyla anket çalışması başlatıldığını belirterek, birimlerin hepsi için ayrı anket formları belirlendiğini söyledi.

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çevre ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektörüyle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarından 600'ün üzerinde katılımcı ve 11 kişilik bir ekiple gerçekleşen toplantıların sonuncusu Karamürsel KYK Gazanfer Bilge Yurdu'nda yapıldı.

GENAR'ın anketinde liderlere büyük şok

GENAR ın yaptığı anketlere göre AK Parti yine zirvede yer aldı. Seçimlere parti olarak gireceğini açıklayan HDP ise barajın altında kaldı