Aramalar Haberleri

Aramalar Haberleri

Türkiye'ye yetecek uyuşturucu yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Derince ilçelerinde toplam 4 farklı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 kilo 960 gram sentetik kannabinoid, 121 kilo 36 gram metamfetamin

Karamürsel yine uyuşturucu tarlaları ile gündemde

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde dört farklı adreste jandarma ekiplerince yapılan aramalarda ormanlık alana ekili halde 4 bin 175 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarma Karamürsel'de uyuşturucuya geçit vermiyor!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde jandarma ekiplerince ormanlık alanda insansız hava aracı ile havadan yapılan aramalarda tespit edilen tarlalarda ekili 9 bin 732 kök kenevir bitkisi imha edildi.

Bebek için Acil kan aranıyor

Acil hasta bir bebek için B rh-(negatif) kana ihtiyaç vardır . Kan vermek isteyenler Koray Kaya 0 532 456 30 59 aramaları önemle rica olunur.

Vodafone Kocaeli'nde durma noktasına geldi

Servis sağlayıcı GSM operatörü müşterilerinden büyük tepki gördü. Aramalar, WhatsApp gibi uygulamalar 1 saat sürecinde çalışmadı.

Kayıp Çocuk Oyunu Şaşırttı

İzmir'de günlerdir polis kayıp olduğu iddia edilen mehmet'i arıyordu. Aramalar sürerken ihbarı yapan emekli polis memuru baba Tarkan Tekeoğlu ortadan kaybolunca gerçek ortaya çıktı.

FETÖ ya ait paraların olduğu alan kazılıyor

FETÖ’ye ait paraların bir araziye gömüldüğüne dair ihbar alan jandarma ekipleri harekete geçerek kazı çalışması yaptı.

Bu numaradan gelen aramalara dikkat!

Kredi kartı dolandırıcılığında telesekreter dönemi başladı.

Müjde! Artık ücretsiz olacak

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), müşteri hizmetleri aramalarının ücretlendirildiği yönündeki şikayetler üzerine harekete geçti.

77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon Bir Haftadır Kayıp

Hayatından endişe edilen 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon'un aranmasına havanın kararması ile son veren kurtarma ekiplerini çalışmalarını yarın tekrar sürdürecekler. İki çocuklu Ahmet Limon'u bulmak için onlarca insan dağ bayır aradı diyen yakınları," Her geçen gün ümitlerimiz azalıyor. Köyümüzün çevresinde ve çevre köylerde de aramalar yapıldı.Tek umudumuz onu yolda görüp birilerinin yardım için Yalova'ya götürülmüş olması.

Artık Kabus Bitiyor Cepten tacizi bitirecek yasak 1 Mayısta başlıyor

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Türkmen, firmaların izinsiz mesaj göndermelerini ve telefon aramalarını yasaklayan Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'un 1 Mayıs'ta yürürlüğe gireceğini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Türkmen tacize varan SMS, elektronik posta gibi mesajlardan ve aramalardan tüketicilerin şikayetleri üzerine böyle bir yasal düzenleme gerçekleştirildiğini vurgulayarak şöyle konuştu:

Karamürsel Emniyetinden Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu. 11 gram Bonzai, 88 adet hap yakalandı Emniyet Müdürlüğü son günlerde uyuşturucu madde kullanan şahıslara karşı göz açtırmıyor 28.02.2015 tarihinde gece devriyesi yapan emniyet görevlileri şüphelendikleri dört kişilik gurubu takibe aldı. Gurup polisi fark edince yere attıkları uyuşturucular polisin dikkatinden kaçmadı. Hemen şüphelendikleri şahısları etkisiz hale getiren ekip takviye kuvvet isteyip nöbetçi savcıya bilgi verdi. Nöbetçi savcının da duruma gösterdiği hassasiyet neticesinde 4 Temmuz Mahallesi 109. Cadde üzerinde bulunan şüphelilerin evlerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun çok çabuk olması nedeni ile her şey ortaya çıktı ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 11 Gram Bonzai ve 88 tane uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslardan A.K ( 22 ) evinde 11 Gr Bonzai Maddesi ve T.K ( 21 ) İn evinde ise 88 Adet Uyuşturucu Madde ele geçirildi. Alınan ifadelerin ve toplanan delillerin tamamlanması ile A.K , T. K. , M.Ç. , VE E.Y Nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiler

Acil Kan Aranıyor

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatmakta olan bir hasta için acil A RH(-) kan aranıyor Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatmakta olan bir hasta için acil A RH(-) negatif kan aranıyor. Kan vermek isteyenlerin 0532 242 77 84 numaralı telefonu aramaları gerekiyor.

14 Şubat ta ücretsiz dakika

Türk Telekom, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ankesörlü telefonlardan yapılacak aramaların ilk 2 dakikasının bedava olacağını belirtti.