Arapça Haberleri

Arapça Haberleri

Peygamber Efendimiz S.A.V.'in ettiği Dua ve Kandil namazı kılınışı

Amel defterinin yazıldığı Berat Kandili'nde Peygamber Efendimiz s.a.v bir duayı çok okurdu, o duanın okunuşu ve kandil namazını nasıl kıldığı haberimizde.

Kocaeli'nin altın kızlarını Recep Tayyip Erdoğan tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar'da Dünya Arapça Münazara Yarışmalarında şampiyon olan İzmit Mehmet Akif Ersoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerini arayarak tebrik etti

Mürselpaşa Camiinde bu dönemde icazet alan Talebelerin Törenle Belgeleri Taktim Edildi

Mürselpaşa Camiinde bu dönemde icazet alan Talebelerin Törenle Belgeleri Taktim Edildi İlçemizin en aktif camilerinden birisi olan Mürselpaşa Camiinde bu dönemde Kur'an'ı Kerim'in tümünü Arapça metnini ve Meali şerifini tek tek sayfa sayfa hocalarının önünde okuyarak icazet alanların mutlulukları görülmeye değerdi. Bu dönem icazet Alanların İsimleri Şu Şekilde. - İbrahim KOTAN : 79 yaşında, emekli. Kur'an'ı Kerim'in tümünü (Arapça metnini ve Meali şerifini) tek tek sayfa sayfa hocalarının önünde okudu. Bu program yaklaşık 3 sene sürdü. - Osman ÖZTÜRK: 70 yaşında, emekli. Kur'an'ı Kerim'in tümünü Arapça metnini ve Meali şerifini) tek tek sayfa sayfa hocalarının önünde okudu. Bu program yaklaşık 3 sene sürdü.