Atladı Haberleri

Atladı Haberleri

Dalgıç Kurtaran Süper Kahramandan sonra taklacı güvercin

Karamürsel'de dalgıç kurtaran süper kahramandan sonra bu seferde takla atarak şov yapan fakat bir tek vatandaşın kamerası sayesinde bütün foyası ortaya çıkan İbrahim Efe'nin şovu elinde patladı.

Osmangazi Köprüsü’nden bir kişi denize atladı

Körfez'in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nde bir kişi denize atladı. Ekipler arama çalışması başlattı.

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Mahallenin elektrik trafosu patladı

Öğle saatlerin de 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosu, bilinmeyen nedenle alev almaya başladı.

Karamürsel'den başladı! Gölcük'te patladı!

Karamürsel'de sahte altın satmaya çalıştığı ve daha sonra Gölcükte yakalanan Yasin Y. tutuklanarak ceza evine gönderildi.Y

Uzm. Dr. Erkan Çelik' çirkin iftiralar!

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik'e çirkin iftiralar atan kişilerin iftiraları elinde patladı.

Beşiktaş taraftarının şampiyonluk kutlaması kabusa döndü!

Karamürsel'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak isteyen bir vatandaşın yaktığı havai fişek elinde patladı.

Buz gibi havada saatlerce elektrik kesilir mi?

Karamürsel’de akşam saatlerinde trafo patlaması nedeni ile buz gibi havada saatlerce elektrikler kesildi.

Karamürsel'de yine trafo patladı

Karamürsel de yine bir trafonun patlaması nedeni ile ilçede elektrikler gitti.

İznik yolunda trafo patladı!

Karamürsel İznik yolu Rauf Denktaş Bulvarı Yurt İçi kargo önünde bulunan trafo patladı.

Sefine Tersanesi'nde patlama çok sayıda yaralı var!

“Sefine Tersanesi” isimli iş yerinde iddialara göre gaz sıkışması nedeni ile bir tankerin patladığı ve tanker etrafında çalışan 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı var

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu çok ağır olanlarda var

Havai fişek fabrikası alev alev yandı

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan acı haber geldi! 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

BALKONDAN ATLADI MI ? YOKSA DÜŞTÜ MÜ ?

Karamürsel’de gece geç saatlerde yaşanan korkunç olayda Şuayip Övünç (46) isimli bir kişi evinin 2.katı balkonundan aşağı düştü.

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Eşinin gözleri önünde intihar etti! Yürek yakan feryat!

İzmit Serdar Mahallesi’nde Murat Bodur isimli şahıs, İSU binasının hemen karşısında bulunan Barbaros Apartmanı’nın 7. katından eşinin gözleri önünde atlayarak canına kıydı. Bordur'un borçları olduğu öğrenildi

KARAMÜRSEL’DE OKULDA PATLAMA 1 YARALI

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde karpit gazı patladı 1 kişi yaralandı.

Arkadaş hatırı 12 yıla patladı

Kocaeli’de birbirlerine kendi kullandıkları uyuşturucudan verdiklerini iddia eden ve bu uyuşturucu için yine birbirlerinin cebine 40 TL para koyan iki kişiye 12’şer yıl hapis cezası verildi.

Evden kaçan küçük kız, polisi görünce denize atladı!

Gölcük'te evden kaçan Aleyna Ç. polis ekiplerini karşısında görünce kendini denize attı. Ekipler tarafından denizden çıkarılan Aleyna Ç. Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü.

Genç kadın 5.kattan ölüme atladı

Kız kardeşine misafir olarak gelen 39 yaşındaki kadın, kendini 5. kattan atarak intihar etti

Karısını ve çocuğunu kurtarmak istedi!

İstanbul Kartal sahilde eşi ve çocuğuyla birlikte denize açılan şahıs, teknenin su alması üzerine tamir etmek için denize atladı ancak suda gözden kayboldu.

Karamürsel'in göbeğinde doğalgaz borusu patladı

Borunun patlaması ile dakikalarca çevreye gaz yayılması ve çıkan ses kameralara yansırken patlayan borudan çıkan yoğun gazın alev almaması büyük bir facianın önüne geçti.

Afrin'den acı haber ! Mayın patladı 1 Asker Şehit

TSK'dan yapılan açıklamada, 'Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 03 Mayıs 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.' açıklaması yapıldı.

İzmitli genç kızın sır dolu feci ölümü!

İzmit’te ikamet eden ve 1,5 yıldır üniversite eğitimi nedeniyle İstanbul’da babaannesinin yanında kalan 20 yaşındaki Hazal Akyürek, sabaha karşı apartmanın 6. katından düşerek feci şekilde can verdi

İzmitte genç kız 4. Kattan herkesin gözü önünde atladı

İzmit'te, lise öğrencisi 16 yaşındaki B.N.A. 4'üncü kattaki evlerinin penceresine çıkarak intihar etmek istedi. İtfaiye önlem alırken, kendini aşağı bırakan genç kız

Son Dakika-Başiskele'de bir fabrikada patlama oldu

Son Dakika-Başiskele'de bir fabrikada patlama oldu

Karamürsel Merkez'de freni patlayan araç kaza yaptı

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi Üzerinde seyir halinde olan 41 H 1179 Plakalı Zeki Özçiçek (61) idaresindeki aracın freni patladı.