Ayağı Haberleri

Ayağı Haberleri

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

GÖZ GÖRE, GÖRE KAZA GELDİ

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bir kişi ayağından yaralandı.

KARAMÜRSEL’DE TACİZCİYE MEYDAN DAYAĞI

Karamürsel şehirlerarası terminalinde kadınları taciz ettiği iddia edilen Mehmet D. İsimli kişiyi linç ettiler.

Aracıyla bekçiyi ezmeye kalkıştı

Değirmendere’de tehlikeli araç kullandığı için bekçi tarafından durdurulan A.M. adındaki vatandaş aracını bekçinin üzerine sürerek ayağını ezdi .

Kocaeli’nin en güzel laleleri satışta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan ayında gerçekleştirilecek olan 12. Lale Festivali’nin ilk ayağı olan lale soğanı satışlarına bugün başlandı.

Karamürsel'de korkunç olay ! 1 genç hayatını kaybetti

Karamürsel’de 17 yaşındaki genç arkadaşlarıyla çakmak gazı çekerken ayağının kayması sonucu düşerek kafasını çarptı.

10. kattan düşen genç, hayatını kaybetti

Gebze'de, bir binanın yangın merdiveninin bulunduğu bölümde, çamaşır ipine ayağı dolanınca dengesini kaybedip 10'uncu kattan düşen Emre Şinğar (26), hayatını kaybetti.

Kocaeli'nde 4 yaşındaki çocuğun oyun parkında ayağı koptu

Alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

İrfan Ayazoğlu ameliyattan çıktı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İrfan Ayazoğlu, dün öğle saatlerinde Gölcükte meydana gelen silahlı çatışmada ayağına isabet eden 3 kurşunla yaralanmıştı.

Beşiktaş kutlamalarında feci kaza

Beşiktaş'ın İstanbul Boğazı'ndaki kutlamaları sırasında 2 tekne birbiriyle sürttü. Meydana gelen kazada teknenin burnunda oturan bir çocuk ve kızın bacakları koptu.

Çıplak ayakla aldığı duş başına bela oldu

Bir adam spor salonunda çıplak ayakla duş alınca hayatının pişmanlığını yaşadı. Ayağında çıkanları ilk başta siğil zannetti ancak zamanla bütün ayağında yayılarak açık yaralara dönüştü

FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü ayağından vurularak yakalandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski 2. sınıf emniyet müdürü Arif Aygün, Ankara'da işlem yapmak üzere geldiği noterde kendisini gözaltına almak isteyen polis ile

Eski belediye başkanı ayağından vuruldu

Çevredeki vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine ambulans sevk edildi. Pehlivan'a ilk müdahale ambulans görevlileri tarafından yapıldı.

Köprünün açılış tarihi belli oldu

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçiş köprüsünde sona yaklaşılıyor.Asfalt çalışmaları neredeyse bitti.

EREĞLİ'DE SİLAHLI KAVGA 1 YARALI

Karamürsel'de silahlı kavga 1 Kişi ayağından yaralandı. Olay akşam saat 19:00 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre

Minibüs şoförü tartıştığı yolcusunu silahla ayağından yaraladı

Karamürsel-İzmit Halk otobüsü şoförü tartıştığı yolcusunu silahla ayağından yaraladı.

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Cuma Pazarını Gezdi

Karaosmanoğlu bugün Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve partililerle birlikte cuma pazarında esnafı ziyaret etti ve alışveriş yaptı. Pazar yerinde ilçemiz sakinleri ile sohbet edip çayda içen Karaosmanoğlu seçimlere kısa bir süre kala Ayağı sakatlanan İsmail Yıldırımın yokluğunu hissettirmemeye çalıştı.

İSMAİL YILDIRIM SABAH TABURCU OLDU

Hafta sonu antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırım'ın zıpladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi. Yıldırım, bunun üzerine Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İsmail Yıldırımın sağlık durumunun iyi olduğu ve sabah hastaneden taburcu olarak evinde istirahat ettiği belirtildi.

İSMAİL YILDIRIM ANTRENMAN SAHASINDA SAKATLANDI

Bugün öğlen saat 13.30 sularında antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırımın zıtladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi.Bunun ardından olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri Yıldırıma ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Yıldırımı Seka Devlet Hastanesi'ne götürdükleri belirtildi. Yıldırım hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından durumun ciddiyetini koruduğu için ameliyat yapılmasına karar verdikleri belirtildi. Yapılacak ameliyatın ardından Yıldırımın uzun bir süre dinlenmesi gerektiğini bilgisi alınırken bu tarz sakatlılar'da daha ciddi sorunlar oluşa bileceğini bildiren yetkililer Yıldırımın bünyesinin çok iyi olduğunu ve bu sıkıntıları atlatarak kısa zamanda sağlığına kavuşacağı bilgisini verdiler. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak sayın başkanımıza acil şifalar diliyoruz.Umarız kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

İSMAİL YILDIRIM KENDİNE GELDİ VALİ GÜZELOĞLU ZİYARETİNE GELDİ

Dün antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırım'ın zıpladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi. Yıldırım, bunun üzerine Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Karamürsel Plajda 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Olay bugün öğlen saatlerinde Karamürsel plajında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre gölcükten Karamürsel'e yüzmeye gelen bir grup genç altınkemer plajında bulunan iskelede arkadaşlarıyla şakalaşan Alihan B. ( 16 ) biranda dengesini kaybederek önce başını iskelenin ayağına vurup ardından denize düşen genci hemen fark eden sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hemen müdahale ettikleri Alihan B. ( 16 ) ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel devlet Hastanesine götürdüler.İlk müdahalesi yapıldıktan sonra durumu ağar olan Alihan B.( 16 ) İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakan Işık, köprü ayağını gezdi müjdeyi verdi.

Bakan Işık, köprü ayağını gezdi müjdeyi verdi.Otoyol A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Nebil Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Işık. Köprünün kuleleri arasındaki kopan 'kedi yolu' halatlarının yenilenmesi çalışmalarının sürdüğünü belirten Işık, halatların Japonya'dan getirilerek yenilendiğini, çalışmaların 15 Ağustos'ta tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Körfezin İki Yakası Birbirine Bağlandı

Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi. Kocaeli’nin Dilovası ilçesi ile Yalova’nın Altınova ilçesini birbirine bağlayarak İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3 buçuk saate indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde, iki ayağı birbirine bağlayacak olan halatlar gerildi. Kullanıma açıldığında Türkiye ekonomisine yıllık 165 milyon dolar civarında tasarruf sağlayacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün, 254 metre yüksekliğindeki iki ayağını birbirine bağlayan halatların gerilmesi ile köprünün silüeti de tam anlamıyla ortaya çıkmış oldu. Tamamlandığında dünyanın dördüncü en büyük köprüsü olacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında şu an toplam bin 350 işçi çalışıyor. Toplam 1.1 milyar dolar yatırım yapılarak hayata geçirilen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şerit ile hizmet verecek. Köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak planlanıyor.

Denize Düşen Kız Suriyeli Çıktı

Karamürsel’de Suriyeli sığınmacılardan 17 yaşındaki Hermin Ali Karamürsel sahilinde spor yaparken ayağı kayarak denize düştü. Vatandaşların olayı fark etmesinin ardından denizden çıkartılan genç kız ‘spor yapıyordum ayağım kaydı denize düştüm’ dedi.

Mesut Çalık Taburcu Oldu.

Mesut Çalık, yüksek şeker yüklenmesi nedeniyle İzmit Sopalı Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Çalık’ın, aşırı şeker yüklenmesi nedeniyle sol ayağının başparmağının kesildiği belirtilirken durumunun iyi olduğunu ve taburcu olduğunu bilgisi alındı.Bizde Buber Group ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.