Bilgilendirme Haberleri

Bilgilendirme Haberleri

Hatsan Tersanesinde Patlama Meydana Geldi

Altınova bölgesinde faaliyet gösteren Hatsan Tersanesi'nde bugün meydana gelen bir patlama, endişe ve panik yarattı. İlk raporlara göre, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba Halkla Buluştu

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, ilçe sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi.

Genç tıpçılar meme kanseri için sokakta

1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak biliniyor. Bu ayda vatandaşlar meme kanseri konusunda bilinçlendiriliyor, erken teşhisin önemi her defasında vurgulanıyor. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı hedefleyen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği üyesi öğrenciler de Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda bilgilendirici bir stant kurdu. Meme kanseri hakkında broşürler hazırlayan gençler, maket üzerinde meme muayenesini anlattı. Kadın, erkek tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bugün de Beşiktaş Meydanı'nda devam edecek etkinlikte öğrencilerin hedefi 800 kişiyi bilgilendirmek.

Karamürsel Oluklu mahallesi için bilgilendirme

Karamürsel Oluklu mahallesinde arsası olan vatandaşlar için İmar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme.

Karamürsel Devlet Hastanesi teşeron bilgilendirme toplantısı yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesinde taşeron olarak çalışan ve 696 Sayılı KHK ile kadroya geçecek olan çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

CHP Karamürsel Belediye meclisine soru önergesi verdi

Kasım ayındaki Meclis toplantımızda Sayın Belediye Başkanımızın yapılması düşünülen yeni çarşı içi trafik düzenlemesi ile ilgili yapmış olduğu bilgilendirmeden

Hakan Fidan Son Durum, MGK Toplantısı Kimdir ?

Hakan Fidan, darbe girişimi istihbaratının ulaşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan'ı anında bilgilendirmemesiyle ilgili sorulara MGK'de cevap verdi.

E-okul karne notlarını öğrenme 2016 MEB

e okul karne notları öğrenme ekranı 2016 e okul veli bilgilendirme sistemi giriş sayfasından erişime açıldı.

Diyanetten ŞOK FETVA !!!

Diyanet İşleri Başkanlığı adına fetva veren kurum olarak bilinen “Din İşleri Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu,” resmi internet sitesine gelen bir soruyu, sosyal medyada sert tepkilere neden olmasının ardından kaldırdı.

DİKKAT BÜYÜK SİBER SALDIRI BAŞLADI

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü, '.tr' uzantılı web sitelerine yapılan siber saldırılarla ilgili kamuoyuna bilgilendirme yaptı. Rektörlükten saldırılara ilişkin "14 Aralık 2015 Pazartesi günü, ".tr"

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Karamürsel yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy Sulama Barajı bilgilendirme toplantısı yapıldı Karamürsel İhsaniye-Avcıköy bölgesinde tarımsal sulama amaçlı olarak yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy barajı ile ilgili Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğünden gelen heyet tarafından Karamürsel Öğretmenevi Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

TÜBİTAK Karamürsel'de seminer verdi

TÜBİTAK Karamürsel'de seminer verdi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) önümüzdeki günlerde açılışı başlayacak olan destek programlarıyla ilgili öğretmenlere ve kamu personellerine bilgilendirme amacıyla seminer verdi. TÜBİTAK, önümüzdeki günlerde açılışı başlayacak olan destek programlarıyla ilgili öğretmenlere ve kamu personellerine bilgilendirme amacıyla seminer verdi. Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılan seminere, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, okul müdürleri, kamu kurumlarının proje sorumluları ve öğretmenler katıldı. Soru cevap şeklinde devam eden ve yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Kaymakam Ahmet Narinoğlu katılımcılara teşekkür etti.

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun talimatı ve koordinatörlüğü doğrultusunda Karamürsel’deki muhtarlar ve daire amirleriyle bir araya gelerek Karamürsel’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilerek, çalışma planı hazırlandı. Ekip çalışması neticesi oluşturulan Karamürsel 2015 Köy Eylem Planı, 7 Haziran Genel Seçimleri, spor sahası araştırmaları, köy okulları ve tarım yolları, şehitliklerin düzenlenmesi ve zirai atıklar gibi birçok konu hakkında yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca yeni kurulan Avrupa Birliği Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPAM) tarafından Yaşayan Tarih Araştırması (80+) , 41 kadın 41 Başarı Hikayesi, Anıt Ağaçlar Turizmi Geliştirme Projesi gibi uygulanacak ve uygulanmaya devam eden birçok proje hakkında bilgilendirme yapılarak muhtarlıkları ilgilendiren projelerde destekleri konusunda karar alındı

Erbakan'ı Anma ve Anlama Gecesi

Erbakan'ı Anma ve Anlama Gecesi Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın vefatının 4’ncü vefat yılı münasebetiyle Erbakan Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği “Erbakan’ı anma ve anlama” gecesi düzenliyor. Cumartesi günü yapılacak olan geceye önemli misafirlerin katılması bekleniyor. Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın vefatının 4’ncü yılı münasebetiyle Erbakan Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği “Erbakan’ı anma ve anlama” gecesi düzenliyor. 28 Şubat Cumartesi Atatürk Spor Salonu’nda anma programı düzenleyecek olan Erbakan Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Yücel Mollaismailoğlu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Son Dakika İki askeri keşif uçağı düştü: 4 şehit

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bugün akşamüstü Malatya'dan havalanan iki savaş uçağımızla daha sonra irtibat kesilmiş ve haber alınamamıştır. Bana ulaşan bilgi, pilotlarımızdan ikisinin şehit olduğu diğer ikisi hakkında bilgi yok" dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM Genel Kurulu'nda, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural'ın Malatya'da iki savaş uçağının düştüğüne dair basından haberler aldıklarını ve hükümet yetkililerinin bilgilendirmesini istedi. TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut da İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya söz verdi.