Büyüklük Haberleri

Büyüklük Haberleri

Bursa’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi!

Depremin merkez üssü, büyüklük şiddet ve derinlik bilgisi sorgulanıyor. Bursa deprem araştırmaları hız kazandı. Şiddetli hissedilen sarsıntı şehir sakinlerinin gündeminde. İşte, 11 Ekim 2023 Kandilli ve AFAD son dakika deprem

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Sallandık ama hissetmedik!

Merkez üssü Gebze olan hafif büyüklükte bir deprem meydana geldi. Hissedilmeyen depremin büyüklüğü 1.7 olarak ölçüldü.

Manisa'da 5.1 şiddetinde ikinci deprem!

Merkez üssü Selendi olan ilk depremin ardından Şehzadeler ilçesinde de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 5.0 olarak duyurdu.

Son dakika, Denizde kimyasal alarmı!

İzmit Körfezi’nde şimdiye kadar yaşanmayan büyüklükte bir çevre felaketi yaşanıyor. Körfez’in 28 bölgesine yayılan yakıt sızıntısı nedeniyle karabataklar ve diğer deniz kuşları telef oldu.