Cevaplar Haberleri

Cevaplar Haberleri

ÖSYM YKS TYT soruları - AYT sorularını ÖSYM açıkladı

2018 YKS TYT - AYT soruları cevapları ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in dediği gibi akşam saatlerinde açıklandı

Karamürsel Belediyesi'nden, şeffaf belediyecilik örneği

Karamürsel Belediyesi ilçede muhalefet partilerine üye meclis üyelerine sordukları sorular karşısında öyle cevaplar veriyor ki, akıl alır gibideğil.

Organlar Sosyal medyada satışta! 100 bin TL istiyorlar

Sosyal medyadan yasadışı yollarla organlarını satışa çıkaranlar pazar oluşturdu. İlanlara yazılan cevaplar ve kıyasıya pazarlıklar vahameti gözler önüne serdi.

LYS Soru ve Cevapları 2017

LYS sınav soru ve cevapları yayınlandı.

TEOG soru ve cevapları yayınlandı!

TEOG soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. TEOG 2. dönem sınavları 26-27 Nisan'da gerçekleşti ve cevapların bugün açıklanacağı duyurulmuştu.

YGS soruları ve cevapları açıklandı!

Binlerce öğrencinin merakla beklediği YGS soruları ve cevapları açıklandı. ÖSYM, resmi sitesi üzerinden YGS soruları ve cevaplarının açıklandığı müjdesini üniversite adaylarına verdi. Diğer yandan YGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de belli oldu.

Facebook'a ve Twitter'a Erişim Çözümü?

Facebook ve Twitter sosyal medya sitelerinde yaşanan erişim yavaşlığı bugün de devam ediyor. Peki ya nedeni ve çözümü nedir? İşte cevapları

TEOG sorular ve cevapları açıklandı

27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen TEOG 2. dönem sınavlarının soruları ve cevapları açıklandı.

Karamürsel Belediyesinden Meclis Üyelerine 100 Gün Sonra Cevap

Karamürsel Belediyesine soru önergesi veren Meclis Üyelerine yaklaşık 100 gün sonra verilen cevaplar için biz yazacak bir şey bulamadık . Bu arada açıklama derken sadece usulen yapılan bir açıklama.Öyle ekte evraklar, dosyalar,BELGELER,DOKÜMANLAR vs. filan var zannetmeyin sakın.

YGS için son dakika önerileri

HIZ VE İSABET ARASINDAKİ DENGE KURUN’ Sınavda hız ile zaman arasında denge kurulmasını isteyen Ardıç, şöyle devam etti: “Zaman kazanma düşüncesiyle çok hızlı cevaplama hata yapmak ihtimalini yükseltir. Yapılacak yanlış cevaplardan dolayı puan alınamaz, tam tersine puan kaybedilir.” şeklinde konuştu.