Ceza Aldı Haberleri

Ceza Aldı Haberleri

Öldü mü ? Yaşıyor mu ? Belli değil ama 15 yıl ceza aldı!

Karamürsel'de ortada olmayan ceset için 15 Yıl ceza alan şahıs için son karar bu gün verildi.

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Metin Topuz 8 Yıl 9 Ay ceza aldı

Karamürsel’e uzun yıllardır sık,sık gelen ilçede menkul ve gayrimenkul yatırımları olan

Ali Tatar'ı ölüme götüren isim hakkında karar verildi

Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırarak, intiharına yol açan eski savcı ve Yargıtay üyesi Süleyman Pehlivan'a 13 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Annesinin kafasını kesmişti! Cezası 4 yıl sonra verildi!

Karamürsel'de 4 yıl önce annesinin kafasını hunharca keserek koparan cani evlat 4 yıl sonra

Son dakika haber: Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı

Anıtkabir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnci tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İnci'nin tutuklanmasına karar verdi.

ÖLÇÜ YAPI DENETİM FİRMASINADA 1 YIL KAPATMA CEZASI GELDİ

ÖLÇÜ YAPI DENETİM FİRMASINADA 1 YIL KAPATMA CEZASI GELDİ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü kararına göre, ilçemizde faaliyet gösteren Ölçü Yapı Denetim Firmasına da 1 (bir) yıl eksik inceleme yaptığı gerekçesiyle ceza aldı.

CEZA ALDI HABERİNE KORKUNÇ İDDİALAR

Ölçü Yapı Denetim Şirketi İbrahim Kaba’da bu şirketin ortaklarından bir başka iddia ise daha vahim, 344 ada 72 parsel deki yani denetlenmeyen bina Karamürsel Plaj yolundaki Köşk Bahçenin yerine yapılan bina, diğer bir iddia ise bu binanın bir katının kaçak yapıldığı yönünde, bina deniz kıyısından verilmesi gereken kot ne hikmetse üst yoldan kot tutularak bir kat fazla yapıldığı ve iş bununla da bitmiyor köşk bahçenin önündeki asırlık çınar ağacının kesinlikle kesilmeyeceği belirtildiği günün sabahı erken saatlerde sessizce kesilerek ortadan kaldırılması bu asırlık ağacın kesilmesinin de en büyük etkenin açıktan yardım amaçlı 300 Tl verildiği bu paranın kim yada kimler tarafından alındığı,

KARAMÜRSEL'DE YAPI DENETİM YAPAN 2 KİŞİ 1 YIL CEZA ALDI

Gerek ilimizde gerekse ilçemizde 1999’da yerle bir olan binlerce insanın öldüğünü nekadar çabuk unutulmuş. Karamürsel’de, yapı denetim firmalarının bu unutulan ve binlerce cana sebep olan depremi unutmaları ve ders almadığı ortaya çıktı. Karamürsel’de faaliyet gösteren bazı yapı denetim firmalarının; 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde 300 bini aşkın binanın hasar görmesine ve resmi kayıtlara göre 18 bin vatandaşımız hayatını kaybetmesine rağmen, bu durumdan ders almadığı ortaya çıktı. Dünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü kararına göre, ilçemizde faaliyet gösteren yapı denetim firması ve çalışanları eksik inceleme yaptıkları gerekçesiyle ceza aldı.