Chp Belediye Başkan Adayı Haberleri

Chp Belediye Başkan Adayı Haberleri

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Ahmet Çalık pazar günü aday adaylığını açıklıyor!

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat  17:00’da aday adaylığını açıklıyor.

Karamürsel CHP belediye başkan adayı Ahmet Çalık tedavi adlında

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve ilçenin tanınmış iş insanı Ahmet Çalık korona virüse yakalandı.

Ahmet Çalık ilçe esnafı ve halkının gönlüne girmeyi başardı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarafından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

AHMET ÇALIK’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Ahmet Çalık, binlerce destekçisi ile bismillah dedi

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, tanıtım organizasyonunda salonu tıka basa dolduran binlerce kişi ile seçimde ne kadar ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 19 Ocak 2019 (Cumartesi) günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezin'de düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına

Ahmet Çalık gazetecileri unutmadı

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 16 Ocak Basın Onur Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.