Çifte Haberleri

Çifte Haberleri

Osmaniye mahalle muhtarından şikayet var!

Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.    

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

Karamürsel'de çifte bayram

Karamürsel Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ereğli Balık Festivali’ni, genç sanatçı Irmak Arıcı konseriyle taçlandıracak.

Emeklilere çifte müjde !

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2019? Emeklilerin banka promosyonu ne kadar olacak?.

Emekli ve Memura temmuzda çifte zam müjdesi

Memurlara ve memur emeklilerine önümüzdeki ay çifte zam yapılacak.Tahminlere göre zam oranı yüzde 4 + 3.48 (enflasyon farkı) olacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 785 lirayı bulacak.

Emekliye çifte ödeme!!!

Emekli olduktan sonra çalışmaya devam eden emeklilerin ikinci kez tazminat alabiliyor

Emekliye çifte müjde! Hem zam hem de tatil...

Milyonlarca emekli bu yaz iki farklı sevinç yaşayacak.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Karamürsel'de Uyuşturucuya Çifte Darbe

Dün gece geç saatlerde Karamürsel emniyeti uyuşturucuya çifte darbe vurdu. İlk olayda E.G ve M.B Uyuşturucu madde ile yakalanırken ikinci olayda M.E ve İ.T yakayı ele verdi olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken delillerin tamamlanması ile şüpheliler nöbetçi mahkemeye çıkacaklar. Ayrıntılar geliyor...

Adaletsizlik Zulmun Meyvesidir

Anadolu Gençlik Derneği Karamürsel Temsilcisi Mecit Işık; ‘Adaletsizlik Zumlun Meyvesidir’ Anadolu Gençlik Karamürsel Temsilcisi Mecit Işık, ‘Bu görüntü ilk bakışta bir çifte standart uygulama olarak yorumlansa da, arkasındaki gerçekler daha derindir, diyerek bir açıklama yaptı 10 Nisan 2015 akşamı 200 bin gencimizi Çanakkale ye şehit dedelerini anmaya götüren Anadolu Gençlik Derneği hazırlamış olduğu pankartları bu alanlara asmıştı. Aynı gece pankartlar belediye ekiplerince toplanıp, ertesi gün AGD temsilciliğine pankartları belediye den almaları haber verildi. Fotoğrafta görülen AKP gençlik kollarına ait pankart 5 gündür burada asılı. Program düzenleyip, duyuru yapmaya çalışan herkese saygı duyuyoruz. Fakat burada yapılan ayırımcı uygulamayı kınıyoruz. İlçemizde Milli Görüşçü kuruluşlara karşı uzun zamandır sistemli, kasıtlı, haksız bir uygulama söz konusudur. Bu engellemeler, tahammülsüz tavırlar Milli Görüşçü kadroları asla yürüdükleri yoldan alıkoyamaz. Çanakkale tepelerinde 200 bin çiçek açmış, genç gönüller ecdadımızın inanç ve ideallerini teneffüs etmiştir. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır dedi.