Cinayeti Haberleri

Cinayeti Haberleri

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Yine kadın cinayeti! Karamürsel'de toprağa verildi

Kocaeli Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Sibel Kayman’ın cenazesi ailesi tarafından Karamürsel ilçesi Çamçukur Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Murat Karaca'yı öldüren şahıs yakalandı

Karamürsel'de işlenen cinayetin zanlısı Mustafa Gülbaş kısa bir sürede yakalandı.

Yine Altınova tersaneler bölgesi! Yine iş kazası!

Altınova Tersan Tersanesinde iş cinayeti sonucu yaşamını yitiren Ahmet Kaya için sendikalar açıklama yaptı.

Yine bir kadın cinayeti!

Halıdere’de herkesin gözü önünde gencecik kadın kayım biraderi silahla vurarak öldürdü.

Öldü mü ? Yaşıyor mu ? Belli değil ama 15 yıl ceza aldı!

Karamürsel'de ortada olmayan ceset için 15 Yıl ceza alan şahıs için son karar bu gün verildi.

Cinayet davasında yeni gelişme! Telefonlar incelenecek! 

Burak Şahin İren cinayetinde telefon incelenecek. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karamürsel’de işlenen Burak Şahin İren cinayetinin bugün görülen duruşmasında

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Çekirdekçi cinayetinin iddianamesi tamamlandı

İddianamede yer alan adli tıp raporuna göre Muktedir Çapur meyve bıçağıyla 81 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş

Kocaeli'de bir cinayet daha Müge Anlı tarafından çözüldü

Müge Anlı'nın programında 7 yıl önce Gebze'de işlenen Seher Okusal'ın cinayeti canlı yayında çözüldü.

1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığı belirtildi.

SON DAKİKA: Erdoğan: Üç dönem başkanlık yapanlar istirahat edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa dönüşü uçakta Kaşıkçı cinayeti, Trump ile yaptığı görüşme, Halk Bankası ile Kıbrıs ve Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Esenyurt'ta eşini öldürüp intihar etti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Sokak ortasında bir kişi önce eşini silahla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı kişi aynı silahla intihar etti.

Ceylin cinayetinin detayları ortaya çıkıyor 

Müge Anlı 13 Haziran 2017 Salı günü ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor ve Minik Ceylin'in ölümüyle iligli detaylar ortaya çıkarılıyor.

Hemen başvurun Jandarma lise mezunu uzman çavuş alıyor

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı için düğmeye bastı. Jandarma, bünyesinde istihdam etmek üzere Sıhhiyeci Uzman Erbaş alımı yapacak

Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin şifreleri çözülüyor

Hafıza kartındaki Barnabas İncili kayıp BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ailesinin 9 Ağustos’ta FETÖ için yaptığı suç duyurusunda, yeni iddialar içerdi.

İlçemizde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybettiği dava sonuçlandı

İlçemizde 2014 yılında gerçekleşen olayda, 19 yaşındaki Erkan Öpöz, Atatürk Ortaokulu önünde göğsünden tüfekle vurularak öldürülmüştü.

KARAMÜRSELLİ YORGANCI CİNAYETİ SONUÇLANDI

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışma sonrası sinir krizi geçirerek öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi.

Oğlu tarafından öldürülen Karamürselli yorgancı cinayetinde savcı müebbet istedi

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışmadan ötürü öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşma 5 dakikadan az bir sürede görülürken görülen duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Uğur Tunç ile avukatı Güzin Aşkın Alparslan ve sanık yakınları katıldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında annesiyle kalan Uğur Tunç, babası ile annesini ve kendisini bırakıp bir başka kadınla evlenmesi nedeniyle yeniden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine evdeki pompalı tüfeği alan Uğur Tunç, babası Zafer Tunç’a 6 el ateş etti. Bel ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Tunç, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili Uğur Tunç, gözaltına alınmıştı. Konuyla ilgili davanın görülmesine dün Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET DEDİ Bu gün Görülen duruşmada savcı mütalaa verdi. Kocaeli Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada tutuklu sanık Uğur Tunç’un hakkında yakın akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet almasına ve müşteki İlknur Tunç’u kasten yaralamasından 1 ay ve 1 yıl hapis cezası almasını silah taşıması nedeniyle de bu cezanın yarı oranında arttırılmasını istedi. Savcının mütalaasının ardından sanık avukatı daha önceki duruşmada yaptığı olay yeri keşif talebini yineleyerek savcının mütalaası ve esasa ilişkin beyanda bulunmak üzere ek süre talep etti. MAHKEME 17 KASIM’A ERTELEDİ Görülen duruşma 5 dakika bile sürmedi. Duruşmada mahkeme heyeti sanık avukatı Güzin Aşkın Alparslan’ın olay yeri keşif talebini reddetti. Sanık avukatının savcı mütalaası ve esasa ilişkin ek süre talebini onaylayan mahkeme heyeti duruşmayı 17 Kasım tarihine erteledi. Dava sonrası Uğur Tunç’un götürülmesini gören ve savcının verdiği mütalaayı öğrenen Uğur Tunç’un annesi sessizce akan gözyaşılarını gizleyemedi.

İlçemizde Yaşanan Tükürük Cinayetinin Davası Ertelendi

ilçemizde geçtiğimiz yıl bir kişinin göğsünden tüfekle vurularak öldürülmesi ile ilgili görülen dava il dışındaki tanıkların gelerek dinlenmesi amacıyla ileri bir tarihe alındı. ilçemizde 2014 yılında gerçekleşen olayda, Erkan Öpöz (19) isimli genç, Atatürk Ortaokulu önünde göğsünden tüfekle vurularak öldürülmüştü. Konuyla ilgili yürütülen soruşturma neticesinde katil zanlısı olan ikizlerden E.N. (17) Yalova’da, M.N. ise İstanbul’da gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı

Kızını öldüren babanın cinayetin'de perde arkası ortaya çıktı

Geçtiğimiz cuma günü İlçemiz’de bir baba kızını silahla vurarak öldürmüştü. Olayın iç yüzünü cinayete kurban giden kadının kardeşi anlattı. İlçemiz’de geçtiğimiz cuma günü gece geç saatlerde meydana gelen olayda, İsmail Demirbilek (63), kızı Fatma Dikmen’e kurşun yağdırmış, genç kadın vücuduna isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybetmişti. Olayın ardından baba tutuklanırken öldürülen Fatma Dikmen Karamürsel’de toprağa verilmişti. Baba İsmail Demirbilek’in kızını neden öldürdüğü ile ilgili pek çok senaryo ortaya atılmış ama işin iç yüzü öğrenilememişti. Cinayetin neden işlendiğini Fatma Dikmen’in kardeşi anlattı.

+ 18 Korkunç Cinayet Bu Kadını Tanıyan Hemen..

Çayırköy mevkiinde elleri bileklerinden kesilmiş ve poşete sarılmış halde 20-25 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Talihsiz kadının öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için bileklerinin kesildiği tahmin ediliyor.