Dede Haberleri

Dede Haberleri

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Başarılı emniyet müdürü Vedat İşleyen dede oldu

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen dede oldu. İlçe halkı tarafından sevilen Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ‘in ilk torunu dünya ‘ya geldi.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

NİSAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 Nisan ayı Meclisi Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. 11 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama

Metrelerce kuyu kazan define avcılarına suçüstü!

Define bulmak amacıyla kulübede kuyu açan Ali S, Kadir K. İlyas B, Ömer Ü isimli şahıslar suçüstü yakalandı. 

Bölgenin en genç çiftçisi Yusuf Güvenaltın

Karamürselli ziraat mühendisi Yusuf  Güvenaltın dede toprağında yaptığı üretimle gençlere örnek oluyor.

Doğayla sanatı bir araya getiren inanılmaz kadın

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesine bağlı Fulacık Mahallesi'nde bir devir açmayı başaran girişimci Aysel Ergül, kurduğu lavanta bahçesi ile sanatı bir araya getirerek inanılmaz bir başarıya imza attı.

MESUT ÇETİN KAYA DEDESİNİ KAYBETTİ

Karamürsel’in başarı belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya dedesini kaybetti.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNDE BÜYÜK AYIP!

Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı belediye meclis toplantısında 65 yaşındaki CHP Meclis üyesi Orhan Demirer'e yüksek perdeden ağır sözler söyleyen İsmail Yıldırım'ın meclis toplantısı video kayıtlarını basına kim servis etti.

KARAMÜRSEL’İN SEVİLEN GÜREŞÇİSİNİN ACI GÜNÜ

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen güreşçi Güngör Ekin dedesi Selim Ekin vefat etmiştir.

Anneannesi ve 1.5 yaşındaki Torunu kayıp !

Kayıp olduğu bildirilen 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesini bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Karamürsel Belediyesi 7 dükkanı 17 ayda bitiremedi

Karamürsel Belediyesi çok uzun bir süredir ilçede gözle görünür bir eser yapmadığı gibi yaptığı 2 projedede acayip çuvalladı.

A Kazanç Plus’tan İstanbul’a çıkarma

Türkiye’nin en güvenilir yatırım modelini sunan FONS A.Ş.’nin ortağı A Kazanç Plus’ın büyük İstanbul buluşması Gayrettepe Dedeman Hotel’de gerçekleştirildi.

İnsanlık namına paylaşalım. Yaşlı dede her yerde aranıyor

Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde 78 yaşında alzheimer hastası Enver Ormancıoğlu kayboldu.

Askerdede Kullandık, Sivildede

Sayıları gittikçe artan uyuşturucu bağımlılarının acı hikayeleri var. 13 yaşında uyuşturucuyla tanışan B.G. arkadaşlarının 'bir kereden bir şey olmaz' yalanıyla zehre alıştığını anlattı.

Ailesini Katletti ve İnternet Kafeye Gitti

Oğuzhan Selçuk, beraber yaşadığı ikisi de 74 yaşındaki dedesi Zeynel Selçuk ve babaannesi Firdevs Selçuk'u bıçaklayarak öldürdü.

10 yaşındaki Ceylin Atik, HER YERDE ARANIYOR

10 yaşındaki Ceylin Atik, oyun oynamak için gittikleri evlerinin önündeki parktan iki gün önce kaçırıldı. Dedesinin cep telefonuna "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz"

Sözde Karamürsel'in Polis abisi serbest bırakıldı

ByLock kullandığı ve örgütün sözde “Karamürsel polis abisi” olduğu iddiasıyla yargılanan Doğan, savunmasında, hakkındaki suçlamaları reddederek

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem

Trafik sigortasında yeni model üzerinde çalıştıklarını kaydeden Şimşek, sigorta primlerinin düşmediği algısının yanlış olduğuna dikkat çekti: "Trafik sigortası zorunlu bir sigortadır.

KARAMÜRSEL'DEN PKK'YA YARDIM

Karamürsel'de son zamanlarda kaçak sigara satışlarının arttığı ve bu paraların direk olarak "PKK ve Diğer Terör örgütlerine" gittiği bildirildi. Vatandaş Duyarlı Olmalı Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar emniyetin konu hakkında duyarlı olduğunu baskınlar yaptığını fakat vatandaşın konun hassasiyeti hakkında ve buralardan elde edilen paraların direk olarak terör örgütüne gittiğinin bilinmesine rağmen neden hala kaçak sigara alınıyor anlamış değiller. EVLERE SERVİS Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar kaçak sigara satışlarının 6 karton alınması kaidesi ile evlere kadar servis edildiği ve çok büyük meblağların ortada döndüğünü bildirdiler. O PARA İLE DEVLETİMİZE MERMİ ATILIYOR Kocaeli'de arka arkaya yapılan baskınlardan kaçan kişilerin Karamürsel'i kullandıkları ve buradan yüklü miktarda satış yaptıkları iddia edildi. CADDEDE SATILIYOR Gazetemize gelen bir başka ihbarda dışarıdan ilçemize gelerek burada tütüncü dükkanı devralan ve bu dükkandan da alenen kaçak sigara satan kişiler ve bu kişilerden sadece bir kaç kuruş daha az paraya bu kaçak sigaraları temin eden kişilerin ülkemize verdiği korkunç zararın fark edilmesi gerekiyor. İHBAR EDİN herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kaçak sigara satan kişi ve kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi ve bu " TERÖR" destekçilerinin ilçemizden biran önce temizlenmesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor.

Karamürsel'de Büyük Başarı

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana, öncelikle ilçenin sorunlarını ve problemlerini gündeme taşıyan ve bu sayede sadece ilçede değil Kocaeli dede adından

Karamürsel dede bu tarz hırsızlıklar oluyor

Karamürsel dede belirli zamanlarda boy gösteren bu olayların olmaması için Emniyet Müdürlüğünden bir dizi tedbir yayınlandı.

Karamürsel'de Ölüm yolununa en basit çözüm

İlçemiz'de bulunan ölüm yoluna en kısa vadede bulunan bilecek çözüm. Hem ölüm yolundaki kazaların önüne geçilip, hemde belediyeye çok büyük bir kazanç elde edilen bilir.

Karamürselli Hakan Erişen Şampiyon Oldu

Tavşanlı Belediyesi tarafından 1’ncisi düzenlenen Tavşanlı Şaban Dede güreşlerinde Karamürselli Hakan Erişen şampiyon oldu.

Dedesini bıçaklayan torunun yargısı tamamlandı

Önceki gün dedesini sırtından bıçaklayarak yolun kenarına atarak olay yerinden kaçan ve daha sonra yakalanan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Mahkeme çıkartılan ve mahkeme kararıyla birlikte tedavi olmak üzere Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi.