Düşme Haberleri

Düşme Haberleri

CHP Kaytazdere Şehit Mehmetçikleri Anma Programı

CHP Kaytazdere Belde Teşkilatı, Pençe Kilit Bölgesi'nde 9 askerimizin şehit düşmesi üzerine anma programı düzenledi.

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Küçük çocuk metrelerce yüksekten aşağı düştü

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Olay Ereğli Mahallesi Işıltı sokak No:30 adresinde meydana geldi.

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Eğitim Uçağı Evlerin Arasına Düştü

Vali Canbolat, eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybettiğini açıkladı.

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Sağlıklı bir oruç tutmak için sahur şart

Sahura kalkmadan oruç tutmanın gün içinde kan şekeri düşmesine ve metabolizmanın yavaşlamasına neden olduğunu belirtildi.

Göz göre,göre gelen ölüm!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde söktükleri inşaat kalıbının yüksek gerilim hattına düşmesi sonucu akıma kapılan 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.

Hava nasıl olacak? Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahminleri

Sonbaharla beraber termometrelerin düşmesiyle hava durumu tahminlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Yaşadıkları bölgelerde, ilerleyen günlerde yağmur yağıp

DİKKAT ! Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Hava sıcaklıklarının giderek düşmesi milyonlarca kişiyi kar yağışı beklentisi içerisine sokmuştu.

Sancaktepe’de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandılar

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Karamürsel'in Kahraman polisleri

Kocaeli, Karamürsel'de gece geç saatlerde 5 katlı apartmanın çatısına çıkan genç kendini boşluğa bırakacağı sırada olay yerine gelen polisler düşmek üzere olan genci son anda yakaladı.

SON DAKİKA : Kağıthaneye Yıldırım Düştü

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu bir depoda yangın çıktı.

Son dakika 48'nci Piyade Alayı'na yıldırım düştü

Tokat 48'nci Piyade Alayı' na yıldırım düşmesi sonucu 4 askerin yaralandığı bildirildi.

DİKKAT ! Yağmur Geliyor

Bölgemiz serin ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına giriyor!..

Yolundan sapan uydunun Türkiye'ye düşeceği fakat havada patlattıkları ortaya çıktı

Sovyetler Birliği’nin Türkiye’ye düşmekte olan gizli bir uydusunu havada patlattığı ortaya çıktı.

Karamürsel Cuma Pazarın'da fiyatlar düşmeye başladı

Yurt genelinde soğuk hava ve etkili olan kar yağışı Pazar tezgahlarındaki meyve ve sebzelerin fiyatlarını artırırken, havaların ısınmasıyla birlikte pazarlara ucuzluk gelmeye başladı.

Cemre ne zaman düşer? - Cemre düşmesi nedir? - İşte tüm detaylar!

Şubat ayının sonlarına gelinmesi ile beraber ''ilk cemre ne zaman düşer?'' sorusu da son günlerde sıklıkla aranmaya başladı. Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemre düşmesi merakla bekleniyor.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem

Trafik sigortasında yeni model üzerinde çalıştıklarını kaydeden Şimşek, sigorta primlerinin düşmediği algısının yanlış olduğuna dikkat çekti: "Trafik sigortası zorunlu bir sigortadır.

Asgari ücret 1404 TL'nin altına düşmeyecek

Maliye Bakanı Naci Ağbal milyonlarca asgari ücretlilerin merakla beklediği haberi verdi. Ağbal, "Asgari ücret 2017'de 1404 liranın altına düşmeyecek" dedi.

Maaşlarla ilgili sıcak gelişme! İlk adım atıldı

Asgari ücretlinin eline geçen paranın düşmemesi için bugün adım atıldı.

Başbakan Yıldırım'dan asgari ücret açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, asgari ücretin 1300 TL'nin altına düşmeyeceğini açıladı.

2 Milyar Maliyetle, 27 Milyar Kazanç

Açılışı ile birlikte gündemden düşmeyen ve devletin araç garantisi verdiği Osmangazi Köprüsü’nden günde kaç bin aracın geçtiği tartışma yarattı.

Zaman Kötü, Çocuklarımızı Bilgilendirip Uyaralım !

Çocuk istismarı haberlerinin gündemden düşmediği Türkiye’de bugün de Oktay Decko Doğan ismini kullanan bir kişinin Facebook üzerinden çocuklara tuzak kurduğu ortaya çıktı.

Doğum Yardımı 600 TL civarında, Peki Kimler Nasıl Alabilir ?

Türkiye’nin nüfus artış hızının azalmaya başlaması ve çocuk sahibi olma eğiliminin düşmesi sonucu doğum yardımı ödemesi hayata geçirildi.

İlk Cemre Düştümü, İlk Cemre Ne Zaman Düşecek

Havaların ısınmaya başlaması ve soğuk havaların ülkemizi terkederek yerini Bahara bırakması ilk cemrenin düştüğünün göstergesi mi ?

Karamürsel İdman Yurdu Düştü

1. Amatör Küme A Grubunda mücadele veren Karamürsel İdman Yurdu geriye kalan haftanın ardından deplasmanda 4-1 yenilerek küme düşmeyi garantiledi. Karamürsel İdman Yurdu önümüzdeki sezon 2. Amatör Kümede mücadele verecek

Dikkat yağmur geliyor

Yağmurlu hava geliyor Meteoroloji uzmanları uyardı.Son günlerde etkisini sürdüren güneşli hava yerini sağanak yağışa bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için sağanak yağış uyarısı yaptı. Yarın başlayacağı ifade edilen sağanak yağışın Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor. Sıcaklıkların yarın 25 derece olması tahmin edilirken, Perşembe günü ise 19 dereceye düşmesi beklendiği bilgisi verildi.

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü Karamürsel'de ceviz toplamak için ağaca çıkan Salih Akkanat (68), dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, Karamürsel İhsaniye Mahallesi’nde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Evinden kendisine ait bahçesine giden evli ve üç çocuk babası Salih Akkanat, ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Sırt üstü düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat, Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirilen Akkanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Salih Akkanat’ın cenazesi Karamürsel İhsaniye mahallesindeki camide öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye mezarlığında toprağa verildi.

'Korku Evleri' ne olacak! Yıkılacaksa Yıkılsın, Yapılacaksa Yapılsın?

'Korku Evleri' ne olacak! Yıkılacaksa Yıkılsın, Yapılacaksa Yapılsın? Karamürsel’de 'Korku evleri' olarak nitelendirilen binaların akibeti ne olacak, yıkılacaksa yıkılsın, yapılacaksa yapılsın, Karamürsel’in görüntüsünü bozuyor. Karamürsel D-130 karayolu kenarında inşaatına 1979 yılında başlanan ve kooperatif üyelerinin anlaşmazlığa düşmesi sonucu yarım kalan, yörede 'Korku evleri' olarak nitelendirilen binalar yıkılacaksa yıkılsın yapılacaksa yapılsın. Karayoluyla Bursa ve İzmir yönüne gidenlerin Karamürsel İlçesi çıkışında dikkatini çeken, İzmit Körfezi ile arasında sadece duble yol bulunan deniz manzaralı harabeye dönmüş binaları yıllardan bu yana terk edildi.