Düşüş Haberleri

Düşüş Haberleri

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

Karamürsel'de balık tezgahları şenlendi

Bugün Karamürsel'deki balıkçılarda, Hamsi 25, İstavrit 25, Sardalye 25, Turna mezgit 50, Tekir 40, Palamut tane 20, Lüfer tane 25-50, Çupra :55, Levrek:65, Kırlangıç 50 TL den  satılıyor. Balıkseverler için artık bol çeşitle birlikte fiyatlarda düşüş dönemi de başlıyor.

Çok şükür vakalar ciddi şekilde düşüşe geçti!

Karamürsel’de son durum herkesi sevindirdi. Vakalardaki düşüş Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritasına da yansırken, kısıtlama öncesinde neredeyse tamamı kırmızı olan ilçe haritasında yeşil alanlar oluşmaya başladı.

Karamürsel’de vakalar yine uçuşa geçti

Karamürsel’de geçtiğimiz haftalar da, ilçe kaymakamının sokağa inmesi ile korona vakaların da ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Fakat bu hafta vakalar yine uçuşa geçti.

Prof. Ceyhan: Toplum içinde tespit edilmemiş vakalar var

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, toplum içinde tespit edilmeyen vakalar olduğunu ve kısıtlandırılmış sokağa çıkma yasağı gelmesi durumunda vakaların düşüşe geçeceğini belirtti.

Dikkat Ağaç ortadan ikiye ayrıldı! Yetkililer uyardı!

Kocaeli’de hava sıcaklığının ani düşüşüne bağlı olarak özellikle sahil kesimlerinde şiddetli rüzgarlar etkili oldu.

Benzin ve Motorine indirim yolda

Petrol, dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

Karamürsel salı pazarında fiyatlar sürekli düşüşte

İlçemizde Salı günleri 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerinde kurulan Salı pazarında sebze ve meyvelerde fiyatlar düşüşe devam ediyor.

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Enflasyonda rota tek hane

Haziranda yüzde 0.27 ile 10 ayın en hızlı düşüşünü gerçekleştiren enflasyon, yıllıkta yüzde 10.9’a geriledi. Gıda fiyatlarında da 8 ay sonra ilk kez düşüş yaşandı.

FETÖ'nün Borsadaki yapılanmasına 102 gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Borsa yapılanmasına ilişkin 102 gözaltı kararı verdi, şuana kadar 53 şüpheli gözaltına alındı

Benzine indirim geliyor

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim bekleniyor. Dolarda görülen düşüş benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyor.

Meteorolojiden soğuk hava uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşanacağını belirterek, vatandaşlara soğuk hava uyarısında

Yaz bitti çeyreğin fiyatı düştü

Yaz döneminin sona erip kış dönemine girilmesiyle altın fiyatlarının düştüğü belirtiliyor.

Motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapıldı.

Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından motorin fiyatlarında da ciddi bir indirim yapıldı. Dünyadaki petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş Türkiye'de de etkisini gösterdi. Motorin fiyatlarında ciddi bir indirim yapılarak motorinin litre fiyatı 17 kuruş geriledi. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. İndirim sonrasında İstanbul'da motorinin litresi 4,01 TL seviyesinde olan motorin 3,84 TL'ye, Ankara'da 4,06 TL seviyesinde olan motorinin 3,89 TL'ye inecek.

Twitter ın büyümesi son çeyrekte çok düştü sadece yüzde 1.4 oldu

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olan Twitter, popülerliğini kaybetmeye başladı. Şirket, son çeyrekte kullanıcı sayısını sadece yüzde 1.4 arttırarak tarihinin en kötü büyüme rakamına imza attı.