Edis Haberleri

Edis Haberleri

Srebrenitsa katliamı nedir? Kapanmayan yara Srebrenitsa katliamı!

Büyük bir insanlık trajedisi olan Srebrenitsa katliamının üzerinden 23 yıl geçti. En az 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerlerce hunharca katledildiği Srebrenitsa soykırımı, aradan 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için dinmeyen bir acı olarak kalmaya devam ediyor.

Edis 4 Temmuz'da Karamürsel'de

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle her yıl düzenlenen Kurtuluş Şenliklerinde bu yıl Edis sahne alacak.

Vergi Yapılandırmasında Son Gün 30 Haziran

7020 sayılı kanun kapsamında, 31 Mart 2017 tarihinden öncesine ilişkin vergi, trafik, nüfus, seçim, öğrenim ve katkı kredisi, ceza ve ecrimisil gibi borçların yapılandırılmasında son gün 30 Haziran.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından çok önemli uyarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, bazı kimselerin, cep telefonlarına "Devlet destekli hibe kredisi başvuruları başlamıştır.

KOSGEB'in faizsiz kredi ödemeleri başladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "KOSGEB'in 50 bin liralık Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği ödemelerine bugün başlandı" dedi. İşte o açıklama ve detaylar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÇAĞRISI 2. KEZ YANIT BULDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredisi faizlerinin düşürülmesi çağrısının ardından konutta aylık faizi yüzde 1'in altına çeken bankalar, faizlere

Köpeği öldüren profesörle ilgili yeni gelişme

KOCAELİ Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, kedisinin köpeklerden tarafından boğulmasının ardından başıboş bir köpeği bıçaklayarak telef eden Kocaeli Üniversitesi

Ev Alacaklara Güzel Haberler Gelmeye Başladı

Ziraat Bankası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Faizleri indirin' açıklamasından sonra değişik vadelerdeki konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına düşürdü.

Ev Alacaklara Müjdeli Haber

Konut hesabı açıp asgari 3 yıl hesaba düzenli ödeme yapan Türk vatandaşlarına konut edinim tarihindeki birikimin yüzde 20'sine kadar devlet katkısı ödenecek.