Emanet Haberleri

Emanet Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Kızın bize emanet rahat uyu şehidim

Karamürsel ilçesinde, şehit özel harekat polisi Ahmet Durak'ın kızı muhtesem bir düğün ile dünya evine girdi

Yürekleri yakan haber! Şehidimiz var!

Trafik uygulama noktasından kaçan otomobilin durdurmaya çalışan polis memuruna çarpması sonucu şehit olan 48 yaşındaki Mustafa Emanetoğlu Yalova’da düzenlenen törenin ardından memleketi Kocaeli’ne gönderildi.

Karamürsel Nihat Abiş’e emanet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlardan bazı isimlerde görev değişikliğine gitti.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Noterlerde yeni dönem başlıyor!

Adalet Bakanlığı'nın yeni uygulamalarından birisi olan Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi uygulaması yurt genelinde yarın başlayacak.

Karamürsel'de vatandaşlar kocaman bir esrar tarlası buldu

Karamürsel'de köyler ALLAHA emanet. Karamürsel'de bir vatandaşın duyduğu koku üzerine şans eseri bulduğu kocaman tarla görenleri hayrete düşürdü.

Türkiye Şampiyonu Karamürsel'den çıktı

Türkiye şampiyonu Karamürsel'den çıktı. 24 ve 28 Mayıs tarihlerin'de Marmaris Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşen okullar arası taekwondo şampiyonasın'da

Karamürsel'in geleceği güvenilir ellere emanet

Karamürsel'in geleceği çocuklarımız güvenli ellere emanet.Sporun içine eğitimi , sosyal etkinlikleride katan ,her geçen gün daha da büyüyerek daha fazla sporcuya ulaşan

Güneydoğu Kocaelili Başkanlara Emanet

Güneydoğu Kocaelili başkanlara emanet edilecek. Belediyecilikteki tecrübelerini Güneydoğuda'da göstereck olan başkanlar ilerleyen günlerde yola çıkacakları

İsmail Yıldırım ak gençlerle buluştu

AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliğine katılan İsmail Yıldırım,Ben sizleri bana emanet olarak görüyorum dedi. AKP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları, Tecrübe Konuşuyor etkinliği kapsamında haftalık toplantılarında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AKP İlçe Başkanı Recep Demirel'i ağırladı. AKP Gençlik Kolları Üniversite Sorumlu Başkanı Bülent Bilgiç tarafından organize edilen etkinliğe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve üniversiteli gençler katıldı.

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?

İsmail Yıldırımdan Örnek Davranış Karamürsel Tarih Kokuyor

Karamürsel Belediye Başkanlığı tarihi belediye binası ve tarihi hamamın restorasyon çalışmalarının ardından, Tarihi Validepkörü’nün peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada “Geçmişten aldığımız mirası tarihine uygun şekilde gelecek nesillere emanet etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Yıldırım Minik Öğrencilerle Stres Attı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında minik öğrencilerle sohbet eden, öğrencilerin çaldıkları piyano ve söyledikleri şarkılara eşlik eden Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın güzel ortamlarda kendilerini geliştirerek eğitim almaları bizleri memnun ediyor” dedi. Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri davetlerini kırmayarak ziyaretlerine gelen Yıldırım’a teşekkür ederek, okulları hakkında bilgi verdi.